Работала в 1 компании   3 года 9 месяцев

Образование

Репетитор англійської мови для дітей від 5 років, підлітків та дорослих

freelance

Образование

3 года 8 месяцев

11.2020 - по настоящее время

Підбір навчальної програми, оформлення готових навчальних матеріалів тастворення власних розробок для уроків англійської на інтерактивній онлайн-дошці Miro, а також у вигляді презентацій (PowerPoint). Проведення уроків на платформах Zoom та Miro, відслідковування прогресу учнів.

Ключевая информация

1) Послуги письмового перекладу з англійської на українську та з української на англійську.Виконую переклад рекламних текстів, постів, сайтів, інфопродуктів, презентацій, статей. Переклад виконується у зазначений термін швидко та якісно.
2) Також доступні послуги оформлення Вашого тексту різної тематики українською та англійською мовами у вигляді презентації. (Canva, PowerPoint)
3) Послуги переносу та сучасного оформлення матеріалу уроків, онлайн-курсів, навчальних методичок та підручників з англійської та української мов на інтерактивну онлайн-дошку Miro. Доступний варіант оформлення та переносу матеріалу у вигляді презетанцій. (Canva, PowerPoint)
Для уточнення деталей та додаткових запитань прохання писати в телеграм: mashka_st або на пошту: mariiastiahailo@gmail.com

Училась в 1 заведении

Одеський національний університет імені І.І.Мечнікова

Факультет романо-германської філології

Одеса, 2022

Владеет языками

Английский

продвинутый

Греческий

средний

Украинский

родной

Марія

Переклад рекламних текстів, сайтів, інфопродуктів, статей. Оформлення навчальних матеріалів

Одесса

22 года

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 дня назад