Працювала в 1 компанії   4 роки

Освіта

Репетитор англійської мови для дітей від 5 років, підлітків та дорослих

freelance

Освіта

3 роки 11 місяців

11.2020 - до теперішнього часу

Підбір навчальної програми, оформлення готових навчальних матеріалів тастворення власних розробок для уроків англійської на інтерактивній онлайн-дошці Miro, а також у вигляді презентацій (PowerPoint). Проведення уроків на платформах Zoom та Miro, відслідковування прогресу учнів.

Ключова інформація

1) Послуги письмового перекладу з англійської на українську та з української на англійську.Виконую переклад рекламних текстів, постів, сайтів, інфопродуктів, презентацій, статей. Переклад виконується у зазначений термін швидко та якісно.
2) Також доступні послуги оформлення Вашого тексту різної тематики українською та англійською мовами у вигляді презентації. (Canva, PowerPoint)
3) Послуги переносу та сучасного оформлення матеріалу уроків, онлайн-курсів, навчальних методичок та підручників з англійської та української мов на інтерактивну онлайн-дошку Miro. Доступний варіант оформлення та переносу матеріалу у вигляді презетанцій. (Canva, PowerPoint)
Для уточнення деталей та додаткових запитань прохання писати в телеграм: mashka_st або на пошту: mariiastiahailo@gmail.com

Навчалась в 1 закладі

Одеський національний університет імені І.І.Мечнікова

Факультет романо-германської філології

Одеса, 2022

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Грецька (Новогрецька)

середній

Українська

рідна

Марія

Переклад рекламних текстів, сайтів, інфопродуктів, статей. Оформлення навчальних матеріалів

Одеса

23 роки

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 місяці тому