Работала в 4 компаниях   12 лет 10 месяцев

Образование

Директор

Название компании скрыто

Образование

2 месяца

05.2024 - по настоящее время

Заступник директора

Название компании скрыто

Образование

1 год 8 месяцев

09.2022 - 05.2024

Вчитель інформатики

Название компании скрыто

Образование

2 года 8 месяцев

01.2020 - 09.2022

Інженер програміст ЄДБО

Название компании скрыто

Образование

8 лет 3 месяца

10.2011 - 01.2020

Ключевая информация

Професійні навички та досвід:

* Комунікативні навички: Вмію ефективно спілкуватися з різними групами людей, включаючи учнів/студентів, колег і батьків. Успішно керувала комунікаціями в ролі заступника директора та директора освітнього закладу.

* Організаційні здібності: Демонструвала високий рівень організаційних здібностей при плануванні та керуванні різними аспектами освітнього процесу та адміністративними процедурами.

*Аналітичні здібності: Використовую аналітичні навички для моніторингу, оцінки та вдосконалення навчальних планів, програм, планування та моделювання роботи.

*Командна робота: Люблю працювати в команді в навчальних проектах, співпрацювати з вчителями та персоналом для досягнення спільних цілей.

*Креативність: Розробляла і впроваджувала нові підходи до навчання, задля створення доступного і цікавого освітнього середовища для учнів.

Особисті якості:

*Стресостійкість: Стресостійка як і всі УКРАЇНЦІ! Демонструвала високий рівень стресостійкості під час управління навчальним закладом в умовах постійниї змін та викликів.

*Дипломатичність: Встановлюю конструктивні стосунки зі студентами, учнями, колегами та батьками, ефективно вирішуючи конфліктні ситуації.

*Витривалість: Впроваджувала успішні освітні проекти в обмежені терміни завдяки високому рівню витривалості.

*Гнучкість: Маю високий рівень адаптації, пристосовуюсь до змінних умов і вимог. Готова адаптовувати методи та підходи роботи в залежності від потреб та ситуації. Швидко орієнтуюся в нових ситуаціях, можу приймати рішення в нестандартних обставинах, вирішувати проблеми та досягати цілей незалежно від обставин.

*Навчаємість: Швидко навчаюсь новим навичкам і знанням, освоюю нові програми і цифрові інструменти, необхідні для виконання робочих завдань.

Технічна компетентність:

*Навики роботи з офісними програмами: володіння Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) або аналогічними програмами для створення документів, таблиць і презентацій.

*Технічна компетентність: Досвід роботи з спеціалізованими програмами, інструментами, що використовуються у освітній галузі (програмне забезпечення для управління навчальним процесом, системи автоматизації)

*Цифрова грамотність: Знання основних принципів інформаційної безпеки, електронної комунікації і здатність до використання інтернет-ресурсів для пошуку інформації.

*Вміння працювати з сучасними технологіями та програмним забезпеченням.

Училась в 2 заведениях

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Математика / Середня освіта

Чернівці, 2019

Педагогічний коледж Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича

Початкова освіта

Чернівці, 2013

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Анонимный соискатель

Координатор проекту

Черновцы

30 000 грн.

29 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 8 часов назад