Работала в 11 компаниях   15 лет 11 месяцев

Банки

Керівник з мікро-, малого та среднього бізнесу

АТ Ощадбанк

Банки

2 года 9 месяцев

11.2021 - 08.2024

Організація та здійснення роботи із пошуку, залучення та обслуговування клієнтів ММСБ,проведення зустрічей та перемовин на рівні ТОП-менеджмента компаній, забезпечення комплексного та якісного обслуговування клієнтів, плануваня, виконання та контроль виконання планових показників, здійснення заходів щодо нарощення ресурсної бази, кредитної бази, активних клієнтів, продуктового навантаження, комісійного доходу.

Заступник керуючого ТВБВ

Ощадбанк

Банки

1 год 9 месяцев

02.2020 - 11.2021

Забезпечення належного виконання покладених на ТВБВ завдань, функцій, залучення на обслуговування до ТВБВ клієнтів (роздрібного та мікро-, малого та среднього бізнесу). В.о.керівника ТВБВ, ведення поточною діяльністю ТВБВ, забезпечення дотримання співробітниками ТВБВ вимог законодавства, нормативно-правових актів НБУ та внутрішніх нормативних документів Банку, контроль якісного обслуговування клієнтів, забезпечення контролю виконання поставлених задач та планових показників ТВБВ в частині напрямків роздрібного та мікро-, малого та среднього бізнесу.

Завідувач сектора мікро-, малого та среднього бізнесу

Ощадбанк

Банки

2 года 4 месяца

10.2017 - 02.2020

Пошук, залучення на обслуговування клієнтів мікро-, малого та среднього бізнесу, організація ефективної работи сектору, проведення зустрічей та перемовин на рівні ТОП-менеджмента компаній, забезпечення виконання доведених показників бізнес – плану.

Провідний фахівець сектора по работі з малими корпоративними клієнтами

Перший Український Міжнародний Банк, АТ / ПУМБ

Банки

6 месяцев

08.2016 - 02.2017

Пошук та залучення на обслуговування клієнтів малого бізнесу, надання консультацій діючим та потенційним клієнтам банку, продаж повного спектру банківських продуктів та послуг, проведення зустрічей та перемовин із діючими та потенційними клієнтами банку.

Головний фахівець сектора корпоративного бізнесу

Сбербанк

Банки

3 месяца

03.2016 - 06.2016

Пошук, залучення та розвиток комерційних відносин з клієнтами корпоративного бізнесу, комплексний продаж продуктів та послуг Банка.

Головний фахівець з обслуговування клієнтів малого бізнесу

Сбербанк

Банки

8 месяцев

06.2015 - 02.2016

Пошук, залучення та розвиток комерційних відносин з клієнтами малого бізнесу, продаж повного спекру продуктів та послуг Банка, операційне ведення портфелю діючих та залучених клієнтів, партнерів.

Економіст

Банк Кіпру

Банки

1 год 10 месяцев

01.2013 - 11.2014

Залучення приватних клієнтів, МСБ та корпоративного бізнесу до співпраці, проведення переговорів, презентацій банківських продуктів та тарифів, продажповного спекру продуктів та послуг Банка, супроводження банківськихоперацій портфелю діючих та залучених клієнтів.

Старший фахівець СБФО

Перший Український Міжнародний Банк, АТ / ПУМБ

Банки

6 месяцев

11.2011 - 05.2012

Залучення приватних клієнтів, МСБ та корпоративного бізнесу до співпраці, проведення переговорів, презентацій банківських продуктів, здійснення крос-продажів, робота с портфелем ключових клієнтів відділення.

Експерт з продажу продуктів роздрібного бізнесу

Сведбанк

Банки

3 месяца

07.2010 - 10.2010

Проведення та супровід операцій кредитування (кредит готівкою, іпотека), операції з реструктуризації іпотечної проблемної заборгованості, робота з пенсійними фондами та органами соціального захисту населення.

Головний фахівець відділу обслуговування приватних клієнтів

Сведбанк

Банки

2 года 11 месяцев

07.2007 - 06.2010

Залучення приватних клієнтів до співпраці, проведення переговорів, презентацій банківських продуктів, супроводження банківських операцій портфелю діючих та залучених клієнтів.

Інспектор кредитний

Дельта Банк

Банки

1 год 5 месяцев

01.2006 - 06.2007

Пошук та залучення приватних клієнтів до співпраці, проведення переговорів та презентацій на підприємствах. Оформлення документів та супроводження операцій з надання споживчого кредитування, робота з кредитним портфелем та проблемною заборгованістю, моніторинг конкурентного середовища, навчання співробітників (наставник).

Ключевая информация

Соціальні: маю аналітичні здібності та критичне мислення, комунікабельна, клієнтоорієнтована, цілеспрямована, відповідальна, схильна до саморегуляції.

Організаційні: маю лідерські здібності, великий досвід в проведенні переговорів, досвід організації та побудови ефективної моделі роботи у відведеному підрозділі.

Творчі: вмію вирішувати складні завдання та знаходити нові нестандартні шляхи вирішення.

Комп’ютерні: досвідчений користувач ПК та ряду спеціалізованих банківських програм (AБС "SR-Bank", Б2, Siebel, БАРС ММФО та ін.)

Училась в 2 заведениях

Херсонський національний технічний університет

Економіка/Фінанси

Херсон, 2010

Херсонський національний технічний університет

Технологія та дизайн

Херсон, 2005

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Основи підприємницької діяльності

Київ, 2018

Отримані знання з основ планування малого бізнесу в Україні: бізнес-план та бізнес планування, фінансове планування та документація.

Навички публічних виступів

Київ, 2018

Отримані навички ефективної підготовки та проведення презентацій.

Англійська мова 1 рівень/English Prime

Київ, 2017

Отримані навички спілкування англійською мовою - 1 рівень

Дополнительная информация

Особисті якості

Комунікабельна, клієнтоорієнтована, цілеспрямована, ініциативна, відповідальна, маю організаторські та аналітичні якості,високу самодисципліну,прагну розвитку та професійного зростання.

Захоплення та інтереси

Займаюсь спортом, люблю читати художню літературу, подорожувати.

Яна Олександрівна

Керівник напряму розвитку, підтримки та продажу продуктів корпоративного бізнесу

Киев

Оболонский район, Подольский район

50 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 13 часов назад