Работал в 5 компаниях 14 лет 1 месяц
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Промышленность и Производство
Бармен
Gagarin hotel
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
08.2023 - 04.2024
• Обслуговування відвідувачів бару
• Підтримка чистоти робочого місця
• Ведення інвентаризації напоїв та барного інвентарю
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Навчання нових співробітників
• Контроль за дотриманням вікових обмежень
• Ведення звітності продажів
• Організація барних заходів
• Забезпечення дотримання стандартів обслуговування
Менеджера зі збуту
Тов титан м кілія
Промышленность и Производство
3 года 8 месяцев
12.2019 - 08.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Старшого бармена
Французький ресторан молекулярної кухні при готелі призидента
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 7 месяцев
10.2014 - 05.2016
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
Бармен
Fanconi Cafe
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет 2 месяца
06.2009 - 08.2014
• Обслуговування відвідувачів бару
• Підтримка чистоти робочого місця
• Ведення інвентаризації напоїв та барного інвентарю
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Навчання нових співробітників
• Навчання нових співробітників
• Навчання нових співробітників
• Контроль за дотриманням вікових обмежень
• Ведення звітності продажів
• Організація барних заходів
• Забезпечення дотримання стандартів обслуговування
Барменом
Кафе "у трьох соснах"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 8 месяцев
08.2006 - 04.2009
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Ключевая информация
Учился в 3 заведениях
Онпу
Економіки підприємства
Одеса, 2015
Технікум нефтяной та газової промисловості від академії холода
"комерційна діяльність"
Одеса, 2010
Кілійьский ліцей 12
Кухар, плодоовочевник 3 розряду
Кілія, 2004
Владеет языками
Английский
продвинутый
Болгарский
родной
Украинский
свободно
Іван Миколайович
Іван Миколайович
Бармен
![](https://cv-photos-original.rabota.ua/cdn-cgi/image/w=110/5593de39-3cd5-41ce-8054-4923af25c409.jpg)
Одесса
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: удаленная работа, стажировка / практика, сезонная / временная работа
Обновлено 1 день назад