Працював в 5 компаніях 14 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво
Бармен
Gagarin hotel
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
08.2023 - 04.2024
• Обслуговування відвідувачів бару
• Підтримка чистоти робочого місця
• Ведення інвентаризації напоїв та барного інвентарю
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Навчання нових співробітників
• Контроль за дотриманням вікових обмежень
• Ведення звітності продажів
• Організація барних заходів
• Забезпечення дотримання стандартів обслуговування
Менеджера зі збуту
Тов титан м кілія
Промисловість та Виробництво
3 роки 8 місяців
12.2019 - 08.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Старшого бармена
Французький ресторан молекулярної кухні при готелі призидента
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 7 місяців
10.2014 - 05.2016
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
Бармен
Fanconi Cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 2 місяці
06.2009 - 08.2014
• Обслуговування відвідувачів бару
• Підтримка чистоти робочого місця
• Ведення інвентаризації напоїв та барного інвентарю
• Складання меню коктейлів
• Складання меню коктейлів
• Навчання нових співробітників
• Навчання нових співробітників
• Навчання нових співробітників
• Контроль за дотриманням вікових обмежень
• Ведення звітності продажів
• Організація барних заходів
• Забезпечення дотримання стандартів обслуговування
Барменом
Кафе "у трьох соснах"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 8 місяців
08.2006 - 04.2009
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Ключова інформація
Навчався в 3 закладах
Онпу
Економіки підприємства
Одеса, 2015
Технікум нефтяной та газової промисловості від академії холода
"комерційна діяльність"
Одеса, 2010
Кілійьский ліцей 12
Кухар, плодоовочевник 3 розряду
Кілія, 2004
Володіє мовами
Англійська
поглиблений
Болгарська
рідна
Українська
вільно
Іван Миколайович
Іван Миколайович
Бармен
Одеса
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, сезонна / тимчасова робота
Оновлено 1 день тому