Работала в 6 компаниях   7 лет 1 месяц

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Образование, Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки, Красота / Фитнес / Спорт, Торговля розничная / Retail

Працівник на лінії пакування

Makaruk

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 месяца

06.2024 - по настоящее время

Пакування цукерок в коробки на лінії ( я там вже не працюю)

Куратор груп та сервісу турботи

DarwinLand

Образование

1 месяц

04.2024 - 05.2024

Обов’язки: Запуск нових навчальних груп, комунікація з викладачами, батьками та дітьми. Допомога у проведенні тестових уроків, надання відповідей на виникаючі питання у клієнтів, вирішення наявних проблем з програмами. Заповнення щотижневих метрик та щомісячних РК по моїх групах. Внесення даних учнів на навчальну платформу, надання доступу до акаунтів, допомога зі входом та завантаженням домашніх робіт. Контроль за виконанням домашніх робіт, робота з відмовами та пропонування альтернативних варіантів вирішення проблеми.

Дірект-менеджер інстаграм сторінок YanTours та YanTours_Canada та сторінки у фейсбук

YanTours

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

1 год 5 месяцев

09.2022 - 02.2024

Обов’язки: Обробка вхідних заявок, консультація клієнтів, відповіді на запитання, коментарі та передача заявок менеджерам через телеграм та СРМ систему, додатково за наявності часу підбирала та продавала тури особисто. Слідкування за роботою менеджерів та допомога їм у разі необхідності, вирішення поточних питань, інформування керівництва про конфліктні та проблемні ситуації, підрахунок загальної кількості «теплих» заявок, на основі цього виставляли конверсію за поточний період.

Менеджер по підбору та продажу турів

YanTours

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

6 месяцев

02.2022 - 08.2022

Підбір оптимальних квитків та житла під конкретний запит клієнтів. Пропонування альтернативи, пошук найоптимальніших варіантів ціна-якість. Виставлення рахунків, прийом оплати, передача всієї інформації менеджеру з викупу турів.

Секретар на баскетбольних іграх

Федерація баскетболу України

Красота / Фитнес / Спорт

4 года 5 месяцев

09.2017 - 02.2022

Часткова зайнятість
Підготовка та ведення протоколу гри як у письмовому форматі, так й за допомогою спеціальної програми на ПК, слідкування за роботою всієї команди за секретарським столиком, контакт з суддями та тренерами команд. Вивчення та знання правил гри, спостереження за оновленнями, вміння працювати в команді та організація порядку.

Продавець-консультант взуття

ІНТЕРТОП/INTERTOP

Торговля розничная / Retail

4 месяца

11.2020 - 03.2021

Консультація та допомога клієнтам з вибором взуття та додаткових аксесуарів, засобів. Працювала з касою, підтримувала чистоту та порядок у залі та на складі. Прийом товару, ведення декларацій, перевірка якості, розташування на складі, переоблік та звітність.

Ключевая информация

- Досвід роботи з командою та організація роботи менеджерів; - Користування Word, Excel, Power Point; - Знання англійської мови на рівні В1-В2; - Вільний користувач ПК; - Вміння працювати з Інстаграмом та Фейсбуком; - Досвід роботи з СРМ системою; - Швидкий пошук та обробка інформації; - Швидкий набір тексту (170-190 знаків-хвилина) та час відповіді; - Досвід роботи з різними клієнтами у форматі живого спілкування, листування та телефонних розмов; - Знання етапів продажів, розуміння що таке конверсія.

Училась в 1 заведении

Университет им. Ушинского

Іноземних мов

Одеса, 2021

Владеет языками

Английский

средний

Польский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Школа супроводжуючих від Eurotrips

Львів, 2023

Знання та навички як працювати супроводжуючою великих туристичних груп, розуміння нюансів цієї роботи.

Дополнительная информация

Особисті якості

Мої найголовніші переваги та сильні сторони: вмію працювати в режимі багатозадачності, робота з великою кількістю запитів та повідомлень, поєднування декількох посад одночасно, адаптивність, гнучкість, здатність до швидкого вивчення нової інформації (не маючи жодного досвіду на попередніх місцях роботи швидко всьому навчилась та успішно працювала). Мені важливо все робити якісно та на совість, тому якщо я берусь за роботу – доводжу її до кінця.

Дарья

Direct- менеджер, куратор онлайн-курсів , куратор онлайн-шкіл, клієнтський сервіс

Люблин, Польша

15 000 грн.

25 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 месяца назад