Працювала в 6 компаніях   6 років 10 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Освіта, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення, Краса / Фітнес / Спорт, Торгівля роздрібна / Retail

Працівник на лінії пакування

Makaruk

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 місяць

06.2024 - до теперішнього часу

Пакування цукерок в коробки на лінії ( я там вже не працюю)

Куратор груп та сервісу турботи

DarwinLand

Освіта

1 місяць

04.2024 - 05.2024

Обов’язки: Запуск нових навчальних груп, комунікація з викладачами, батьками та дітьми. Допомога у проведенні тестових уроків, надання відповідей на виникаючі питання у клієнтів, вирішення наявних проблем з програмами. Заповнення щотижневих метрик та щомісячних РК по моїх групах. Внесення даних учнів на навчальну платформу, надання доступу до акаунтів, допомога зі входом та завантаженням домашніх робіт. Контроль за виконанням домашніх робіт, робота з відмовами та пропонування альтернативних варіантів вирішення проблеми.

Дірект-менеджер інстаграм сторінок YanTours та YanTours_Canada та сторінки у фейсбук

YanTours

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

1 рік 5 місяців

09.2022 - 02.2024

Обов’язки: Обробка вхідних заявок, консультація клієнтів, відповіді на запитання, коментарі та передача заявок менеджерам через телеграм та СРМ систему, додатково за наявності часу підбирала та продавала тури особисто. Слідкування за роботою менеджерів та допомога їм у разі необхідності, вирішення поточних питань, інформування керівництва про конфліктні та проблемні ситуації, підрахунок загальної кількості «теплих» заявок, на основі цього виставляли конверсію за поточний період.

Менеджер по підбору та продажу турів

YanTours

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

6 місяців

02.2022 - 08.2022

Підбір оптимальних квитків та житла під конкретний запит клієнтів. Пропонування альтернативи, пошук найоптимальніших варіантів ціна-якість. Виставлення рахунків, прийом оплати, передача всієї інформації менеджеру з викупу турів.

Секретар на баскетбольних іграх

Федерація баскетболу України

Краса / Фітнес / Спорт

4 роки 5 місяців

09.2017 - 02.2022

Часткова зайнятість
Підготовка та ведення протоколу гри як у письмовому форматі, так й за допомогою спеціальної програми на ПК, слідкування за роботою всієї команди за секретарським столиком, контакт з суддями та тренерами команд. Вивчення та знання правил гри, спостереження за оновленнями, вміння працювати в команді та організація порядку.

Продавець-консультант взуття

ІНТЕРТОП/INTERTOP

Торгівля роздрібна / Retail

4 місяці

11.2020 - 03.2021

Консультація та допомога клієнтам з вибором взуття та додаткових аксесуарів, засобів. Працювала з касою, підтримувала чистоту та порядок у залі та на складі. Прийом товару, ведення декларацій, перевірка якості, розташування на складі, переоблік та звітність.

Ключова інформація

- Досвід роботи з командою та організація роботи менеджерів; - Користування Word, Excel, Power Point; - Знання англійської мови на рівні В1-В2; - Вільний користувач ПК; - Вміння працювати з Інстаграмом та Фейсбуком; - Досвід роботи з СРМ системою; - Швидкий пошук та обробка інформації; - Швидкий набір тексту (170-190 знаків-хвилина) та час відповіді; - Досвід роботи з різними клієнтами у форматі живого спілкування, листування та телефонних розмов; - Знання етапів продажів, розуміння що таке конверсія.

Навчалась в 1 закладі

Университет им. Ушинского

Іноземних мов

Одеса, 2021

Володіє мовами

Англійська

середній

Польська

базовий

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Школа супроводжуючих від Eurotrips

Львів, 2023

Знання та навички як працювати супроводжуючою великих туристичних груп, розуміння нюансів цієї роботи.

Додаткова інформація

Особисті якості

Мої найголовніші переваги та сильні сторони: вмію працювати в режимі багатозадачності, робота з великою кількістю запитів та повідомлень, поєднування декількох посад одночасно, адаптивність, гнучкість, здатність до швидкого вивчення нової інформації (не маючи жодного досвіду на попередніх місцях роботи швидко всьому навчилась та успішно працювала). Мені важливо все робити якісно та на совість, тому якщо я берусь за роботу – доводжу її до кінця.

Дарья

Direct- менеджер, куратор онлайн-курсів , куратор онлайн-шкіл, клієнтський сервіс

Люблін, Польща

15 000 грн.

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому