Работала в 6 компаниях   23 года 10 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, АПК (Агропромышленный комплекс), Другое

income auditor

Radisson Blu Podil

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 6 месяцев

09.2022 - 03.2024

Звірка доходів між 1С та програмою Opera. Проведення актів виконаних робіт та виписка вихідних податкових накладних. Облік розрахунків з операційної оренди. Електронний документообіг, відправлення пакету документів контрагентам через MEDOC та ВЧАСНО. Виставлення рахунків по необхідності, внесення даних контрагентів та договорів в базу. Співпраця з іншими відділами готелю. Робота з кліент- банками, отримання виписок та їх рознесення в 1с та OPERA, формування вихідних платіжних доручень в 1С та відправка їх через клієнт-банк. Валютні операції (купівля-продаж валюти,відправка валютних платежів та рознесення банківської виписки, розрахунки з іноземними покупцями). Ведення касових операцій. Зняття готівки в торгових точках, звірка з Х-звітом загальної виручки,інкасація в банк і проведення прибуткових і видаткових касових ордерів. Ведення касової книги, архівація касових документів та ведення книги КОРО.

Бухгалтер з первинної документації

Президент-Отель, Гостиница

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 10 месяцев

10.2019 - 08.2022

Нарахування заробітної плати, складання табелів обліку робочого часу, розрахунок відпускних, розрахунок при звільненні, формування довідок до Пенсійного фонду, проходження перевірок Пенсійним фондом. Розрахунки з постачальниками, проведення вхідних податкових накладних, проведення актів виконаних робіт та накладних. Ведення Основних Засобів та матеріалів. Облік палива, оприбуткування та списання згідно до шляхових листів. Виставлення рахунків та ведення переписки з гостями, контроль оплати виставлених рахунків.

Керівник групи обліку розрахунків з клієнтами

БК КВАДР, ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 лет 3 месяца

06.2009 - 09.2019

Контроль за всіма ділянками що відповідають доходам та розрахункам з клієнтами. Акти виконаних робіт,акти звірок, виписка та відправка податкових накладних та розрахунків-коригувань. Складання Декларації з ПДВ. Вирішення питань з контрагентами. Рознесення банківської виписки. Валютні операції, розрахунки з іноземними покупцями. Розрахунки з оперативної оренди, відповідно до договорів.

Провідний бухгалтер

Президент-Отель, Гостиница

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 3 месяца

02.2006 - 05.2009

Головний спеціаліст

НАК "УКРАГРОЛІЗИНГ"

АПК (Агропромышленный комплекс)

4 года 7 месяцев

06.2001 - 01.2006

Бухгалтер

ТОВ "Агротехніка"

Другое

11 месяцев

06.2000 - 05.2001

Леся

Бухгалтер

Киев

25 000 грн.

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад