Работала в 8 компаниях   12 лет 2 месяца

Услуги для населения - другое, Другое, HR, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Спеціаліст

GMBH

Услуги для населения - другое

1 год 8 месяцев

06.2022 - 02.2024

1.06.2022 - 2.02.2024 - організація , GMBH, Німеччина.Обов'язки: Всебічна допомога біженцям, що знайшли прихисток у НімеччиніНадання консультацій та відповідей у разі виникнення суперечливих питаннь стосовно життя у новій країніДопомога у заповненні усіх необхідних формулярів та допомога у зборі необхідних документів для подальшого передання останніх в державні, та соціальні органиВедення необхідної звітності Розселення у центрах тимчасового прихистку, організація та забезбечення усім необхідним для тимчасового проживання.В години спілкування розв’язування суперечливих питаннь та перенаправлення до фахівців - психологів, терапевтів, педіатрів та інш.

Волонтер

Tiere not Wohn

Другое

1 год 9 месяцев

05.2022 - 02.2024

Домога в притулку для маленьких тварин,Праця в карантинній зоні з особливо хворими тваринами які поступили допритулку. Надання необхідніх медикаментів за приписом лікаря, підтримкачистоти у вольєрах та годування.

Волонтер

Центр для біженців з України

Услуги для населения - другое

3 месяца

04.2022 - 07.2022

Волонтер, безоплатна діяльність,Центрі для біженців зУкраїниКонсультацій стосовно розміщення, плану табора зі всіма необхіднимиприміщеннями, первинне заповнення анкет для подальшої подачі на статусбіженця. Спілкування та підтримка.

Менеджер

Фірма з підбору персоналу

HR

3 года

01.2019 - 01.2022

Менеджер, Фірма з підбору персоналу для праці в геріатрічнихпансіонах, Польша, НімеччинаКоординація та супровід клієнта в телефонному режимі, консультація тапідтримка 24/7, інформування працівників щодо робочого місця роботи тапропонованих умов праці. Взаємодія та логістичні послуги щодо прибуття/відбуття до/з місця роботи. Вирішення конфліктних питань стосовно умов праціміж працівником та роботодавцем.

Аміністратор готелю

Готелю

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

10.2016 - 04.2017

Аміністратор готелю , м. МиколаївРозміщення гостей в готелі згідно із заброньованих номерів, збір усіхнеобхідних документів та анкетПраця з інтернет ресурсами для бронювання готелюСкладання графіків виходу на роботуІнвентарізація, планування та контроль прибирання номерів, прилеглоїтерриторіїСкладання банкетного меню, організація персоналу для проведення заходів уприміщеннях готелюРозрахунок гостейСпівпраця з постачальниками

Адміністратор ресторана

Портофіно

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 5 месяцев

02.2015 - 07.2016

закупівлі на кухню, контроль якості страв, що видаються, рух товару,сервіс в ресторані і етикет, робота з гостями. Обслуговування та прийняттябанкетів, кейтеринг, проведення весіль, банкетів, фуршетів, днів народжень,кава-брейків і конференцій

Адміністратор доставки

Муракамі

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

01.2012 - 01.2014

Прийняття, збір та відправка замовлення кур;єром. Ведення маршрутних листів і звітів повиконанню роботи за поточний день.

Адміністратор доставки, Адміністратор залу

Мафія

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года

01.2009 - 01.2013

Мережа італійської та японської кухні "Мафія"Хостес, адміністратор доставки, офіціант, адміністратор залу.Функціональні обов'язки: зустріч гостей, відповіді на вхідні дзвінки,прийняття резервів і замовлень ;

Менеджер із доставки: робота з персоналом: табелювання, логістика маршруту,ведення маршрутних листів кур'єрів, видача грошових коштів за витрачене пальне, складання та контроль за дотриманням графіка виходу на роботу, підтримання зв'язку з кол-центром, робота в програмі Фаст-оператор,прийняття та виведення в роботу та збір замовлень, а надалі - відправлення кур'єра за адресою замовлення, розрахунок замовлення й закриття столу набазі каси ресторану, замовлення інвентарю для роботи.

Офіціант для подальшого переведення на посаду адміністратора.Функціональні обов'язки: Ведення поточної документації, навчання персоналу,контроль роботи ресторану.

Училась в 1 заведении

Київський національний університет культури і мистецтв

Бакалавр з готельно-ресторанної справи

Київ, 2013

Владеет языками

Английский

средний

Немецкий

выше среднего

B1

Польский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Курси німецької мови

Хемніц, 2022

Етика ділового спілкування

Київ, 2013

Підвищення обсягу продажів у сфері готельно-ресторанного бізнесу

Київ, 2012

Панфілова

Фахівець , спеціаліст, координатор

Николаев

33 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад