Работала в 6 компаниях 3 года
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail
Адміністратор ресторану
Рибний ряд
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
08.2024 - 08.2024
Контроль якості виконання роботи порто, офіціантів, райнерів.
Робота з кассою та касова грамотність.
Відкриття та закриття змін
Навчання нових співробітників.
Стровення заявок закупок, їх прийняття та звітність.
Та улагодження конфліктних ситуацій з гостями, а й у самому закладі між співробітниками.
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Управління персоналом
- Підбір та навчання співробітників
- Ведення обліку товарів
- Замовлення продуктів та контроль за складом
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
Продавець продовольчих товарів
Le Silpo, Сеть деликатес-маркетов
Торговля розничная / Retail
8 месяцев
10.2023 - 06.2024
Консультація гостей закладу
Допомога у виборі страв та їх комбінування
Збереження робочого місця у чистоті, порядку.
Навчання нових співробітників
- Продовольчий магазин
- Касові операції в торгівлі
Кухар універсал
Silpo, Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
06.2023 - 11.2023
Швидке та якісне виконання плану виробництва з дотриманням усіх норм та технологій.
Безпосередньо знання та дотримання ХАССП
Навчання нових працівників та контроль якості їх роботи.
- Кухар гарячого цеху
- Кухар холодного цеху
- Піццайоло
- Кухар в супермаркет
Кухар холодного процесу
Modigliani
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
10.2022 - 06.2023
- Кухар універсал
- Позмінно
Офіціант
Greenwich
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
09.2021 - 10.2022
Зустріч клієнтів, обслуговування та розрахунок людей.
Введення каси та облік грошового потоку.
Навчання нових працівників та контроль їх праці.
- Досвід від 6 місяців
- Досвід від 6 місяців
- Позмінно
Кухар універсал
Greenwich
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
09.2021 - 10.2022
- Шашличник
- Кухар холодного цеху
- Кухар гарячого цеху
Ключевая информация
- Управління персоналом
- Клієнтоорієнтованість
- Ведення документації
- Комунікативні навички
- Уміння переконувати
- Організаційні здібності
- Командна робота
- Навчання новачків
- Дотримання стандартів
- Стриманість
Училась в 1 заведении
Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"
кухар 5 розряду судновый
Одеса, 2025
Владеет языками
Русский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Илья
Илья
Адміністратор ресторану
Одесса
Готов переехать: Черноморск
полная занятость
Обновлено 2 месяца назад