Працювала в 6 компаніях   3 роки

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Адміністратор ресторану

Рибний ряд

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

08.2024 - 08.2024

Контроль якості обслуговування персоналом.
Контроль якості виконання роботи порто, офіціантів, райнерів.
Робота з кассою та касова грамотність.
Відкриття та закриття змін
Навчання нових співробітників.
Стровення заявок закупок, їх прийняття та звітність.
Та улагодження конфліктних ситуацій з гостями, а й у самому закладі між співробітниками.
  • Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
  • Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
  • Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
  • Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
  • Управління персоналом
  • Підбір та навчання співробітників
  • Ведення обліку товарів
  • Замовлення продуктів та контроль за складом
  • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами

Продавець продовольчих товарів

Le Silpo, Сеть деликатес-маркетов

Торгівля роздрібна / Retail

8 місяців

10.2023 - 06.2024

Продаж кулінарних виробів
Консультація гостей закладу
Допомога у виборі страв та їх комбінування
Збереження робочого місця у чистоті, порядку.
Навчання нових співробітників
  • Продовольчий магазин
  • Касові операції в торгівлі

Кухар універсал

Silpo, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

06.2023 - 11.2023

Створення комфортних умов як для себе, так і для колективу.
Швидке та якісне виконання плану виробництва з дотриманням усіх норм та технологій.
Безпосередньо знання та дотримання ХАССП
Навчання нових працівників та контроль якості їх роботи.
  • Кухар гарячого цеху
  • Кухар холодного цеху
  • Піццайоло
  • Кухар в супермаркет

Кухар холодного процесу

Modigliani

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

10.2022 - 06.2023

Приготування смачних страв по технологічним картам, та видавання їх відповідно таймінгу страв.
  • Кухар універсал
  • Позмінно

Офіціант

Greenwich

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

09.2021 - 10.2022

Додаткові зміни
Зустріч клієнтів, обслуговування та розрахунок людей.
Введення каси та облік грошового потоку.
Навчання нових працівників та контроль їх праці.
  • Досвід від 6 місяців
  • Досвід від 6 місяців
  • Позмінно

Кухар універсал

Greenwich

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

09.2021 - 10.2022

Виготовлення смачних та якісних страв, відповідно меню та банкетів. З відповідністю хатех.картам, нормам гігієни.
Навчання студентів та стажерів на холодний та гарячі цехи.
Контроль якості страв стажерів.
  • Шашличник
  • Кухар холодного цеху
  • Кухар гарячого цеху

Ключова інформація

  • Управління персоналом
  • Клієнтоорієнтованість
  • Ведення документації
  • Комунікативні навички
  • Уміння переконувати
  • Організаційні здібності
  • Командна робота
  • Навчання новачків
  • Дотримання стандартів
  • Стриманість

Навчалась в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"

кухар 5 розряду судновый

Одеса, 2025

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Илья

Адміністратор ресторану

Одеса

Готовий переїхати: Чорноморськ

25 000 грн.

21 рік

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому