Працювала в 6 компаніях 3 роки
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail
Адміністратор ресторану
Рибний ряд
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
08.2024 - 08.2024
Контроль якості виконання роботи порто, офіціантів, райнерів.
Робота з кассою та касова грамотність.
Відкриття та закриття змін
Навчання нових співробітників.
Стровення заявок закупок, їх прийняття та звітність.
Та улагодження конфліктних ситуацій з гостями, а й у самому закладі між співробітниками.
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Управління персоналом
- Підбір та навчання співробітників
- Ведення обліку товарів
- Замовлення продуктів та контроль за складом
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
Продавець продовольчих товарів
Le Silpo, Сеть деликатес-маркетов
Торгівля роздрібна / Retail
8 місяців
10.2023 - 06.2024
Консультація гостей закладу
Допомога у виборі страв та їх комбінування
Збереження робочого місця у чистоті, порядку.
Навчання нових співробітників
- Продовольчий магазин
- Касові операції в торгівлі
Кухар універсал
Silpo, Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
06.2023 - 11.2023
Швидке та якісне виконання плану виробництва з дотриманням усіх норм та технологій.
Безпосередньо знання та дотримання ХАССП
Навчання нових працівників та контроль якості їх роботи.
- Кухар гарячого цеху
- Кухар холодного цеху
- Піццайоло
- Кухар в супермаркет
Кухар холодного процесу
Modigliani
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
10.2022 - 06.2023
- Кухар універсал
- Позмінно
Офіціант
Greenwich
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
09.2021 - 10.2022
Зустріч клієнтів, обслуговування та розрахунок людей.
Введення каси та облік грошового потоку.
Навчання нових працівників та контроль їх праці.
- Досвід від 6 місяців
- Досвід від 6 місяців
- Позмінно
Кухар універсал
Greenwich
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
09.2021 - 10.2022
- Шашличник
- Кухар холодного цеху
- Кухар гарячого цеху
Ключова інформація
- Управління персоналом
- Клієнтоорієнтованість
- Ведення документації
- Комунікативні навички
- Уміння переконувати
- Організаційні здібності
- Командна робота
- Навчання новачків
- Дотримання стандартів
- Стриманість
Навчалась в 1 закладі
Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"
кухар 5 розряду судновый
Одеса, 2025
Володіє мовами
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Илья
Илья
Адміністратор ресторану
Одеса
Готовий переїхати: Чорноморськ
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому