Работала в 4 компаниях   14 лет 11 месяцев

FMCG

Керівник відділу закупівель та продажів мережі ПЮРЕ

Таврія-В

FMCG

2 года 3 месяца

08.2021 - 11.2023

Планування схеми магазину Планування асортименту магазину згідно з часткою продажів у кожній категорії за групами товару.Оцінка потенціалу категорії. Визначення можливості кожної категорії та її складових у показниках обсягів продажу, валового та маржинального прибутку, коефіцієнта оборотності товару. Складання ціноутворення. Постановка завдань та контроль їх виконання категорійними менеджерами. Підготовка звітів про роботу мережі для засновників компанії.

Директор напряму овочі та фрукти

Таврія-В

FMCG

7 месяцев

10.2022 - 05.2023

Таврія-В, ТОВ, Одеса (Роздрібна торгівля)Контроль за якістю товару. Контроль ціноутворення. Закупівля товару в Туреччині, Голландії ітд. Постачання завдань та контроль їх виконання менеджерам напряму. Контроль роботи РЦ. Підготовка фінансових звітів про роботу спрямування для засновників компанії.

Категорійний менеджер(одяг,текстиль,галантерея,сумки,декоративна косметика)

Таврія-В

FMCG

11 лет

08.2010 - 08.2021

Пошук постачальників Ведення переговорів із постачальниками. Супровід підписання договорів, узгодження протоколів розбіжностей разом із юридичним відділом. Складання асортименту матриці та опрацювання планограм у середині категорії. Підбір асортименту згідно з локацією торгової точки.ABC-аналіз продажу та асортименту товарів Контроль цiноутворення на підставі моніторингу конкурентів. Упорядкування плану розвитку категорії на наступний рік. Планування бюджету на закупівлю товару. Закупівлі товару в Китаї, Туреччини. Конторль поставок товарів ІМПОРТ, розподіл по мережі, контроль оберненості та всіх фінансових показників. Підготовка щотижневих фінансових звітів щодо роботи категорії для комерційного директора. Контроль оплат бонусів від постачальників. Виїзд на ТТ, навчання товарознавців.

Продавець відділу Овочі та фрукти

Таврія-В

FMCG

1 год 6 месяцев

11.2004 - 05.2006

Консультація та обслуговування покупців, ротація товару на полці.

Ключевая информация

Робота в команді, комунікабельність, орієнтація на результат , контроль документообігу,укладання угод, аналіз ринку, знання та навички роботи в 1С (аналітика, товарний облік), MS Office, водійські права кат. B,маю авто.

Екатерина

Региональный менеджер,категорийный менеджер

Одесса

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад