Работала в 3 компаниях 16 лет 3 месяца
Промышленность и Производство, Услуги для бизнеса - другое, Другое
Головний технолог
Асоціація Укркондпром
Промышленность и Производство
7 лет 11 месяцев
12.2016 - по настоящее время
Основні завдання:
- Надання консультацій за напрямком маркування харчових продуктів, принципів державного контролю, безпечності та якості харчових продуктів, міжнародних сертифікатів, умов експорту тощо
- Аналізування нормативно-правових актів в сфері харчового законодавства та за необхідності розроблення змін та поправок до них
- Взаємодія з державними органами виконавчої влади з питань нормативно-правового врегулювання загальних засад функціонування на ринку кондитерських виробів, харчових концентратів, крохмалепродуктів та кави
- Розроблення та впровадження нормативних документів у сфері стандартизації
- Координація міжнародних проектів (грантів)
Заступник Голови Правління
Громадська організація «Українська Пест Контроль Асоціація» (ГО «УПКА»)
Услуги для бизнеса - другое
3 месяца
09.2016 - 12.2016
Організація та координація діяльності у сфері стандартизації
Взаємодія з клієнтами щодо санітарних паспортів на транспорт, який використовують для перевезення харчової продукції
Взаємодія з державними органами виконавчої влади
Начальник управління стандартизації та координації інституту стандартизації
Національний орган стандартизації (ДП «УкрНДНЦ»)
Другое
7 лет 11 месяцев
06.2008 - 05.2016
Організація та координація діяльності щодо розроблення, прийняття, перевірки, перегляду, скасування та відновлення дії національних стандартів, кодексів усталеної практики та змін до них
Прийняття, скасування та відновлення дії національних стандартів, кодексів усталеної практики та змін до них
Вжиття заходів щодо гармонізації національних стандартів та кодексів усталено практики з відповідними міжнародними та регіональними
Розроблення за погодженням з центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері стандартизації національних (основоположних) стандартів та змін до них
Забезпечення відповідності національних стандартів та кодексів усталеної практики законодавству
Підготовлення та затвердження Програми робіт з національної стандартизації
Прийняття рішень щодо створення та припинення діяльності технічних комітетів стандартизації, визначення сфери їх діяльності
Координація діяльності технічних комітетів стандартизації
Забезпечення та сприяння співробітництву у сфері стандартизації між виробниками, постачальниками, споживачами продукції та відповідними державними органамиЗаохочення суб’єктів малого та середнього підприємництва до участі в розроблені національних стандартів та кодексів усталеної практики, забезпечення доступу зазначених суб’єктів до текстів таких документів
Заохочення суб’єктів малого та середнього підприємництва до участі в розроблені національних стандартів та кодексів усталеної практики, забезпечення доступу зазначених суб’єктів до текстів таких документів
Ключевая информация
Знання законодавства у сфері стандартизації та харчових продуктів (маркування, державний контроль, основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів тощо)
Досвід роботи з нормативними та нормативно-правовими документами (національними стандартами, технічними умовами, технічними регламентами, Законами України, Постановами, Наказами, Розпорядженнями), досвід розробки, впровадження та внесення змін
Досвід роботи з координації діяльності технічних комітетів стандартизації (процедури створення, діяльності та припинення діяльності)
Досвід ефективної комунікації з різними видами стейкхолдерів, підрозділами маркетингу та комерційними підрозділами
Сильні аналітичні навички та навички прийняття рішень
Презентаційні навички
Впевнений користувач ПК (додатків Microsoft Office)
Училась в 1 заведении
Національний університет харчових технологій
спеціаліст з технології харчування оздоровчого та профілактичного призначення та бакалавр з харчової технології та інженерії
Київ, 2008
Владеет языками
Английский
средний
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
"Сенсорне оцінювання якості кондитерських і лікеро-горілчаних виробів“, навчання за програмою дегустаторів харчових продуктів, Інститут післядипломної освіти НУХТ
Підвищення кваліфікації за програмою для працівників лабораторій та технологічних служб підприємств кондитерської промисловості із спеціальності “Харчові технології” Інститут післядипломної освіти НУХТ
"Управління змінами", ТОВ "ДТЄК"
"Quality Infrastructure Training for MEDT”, Institut fur Europaische Politik
"Сертифікація продукції", підготовка кандидата в аудитори із сертифікації харчової та сільськогосподарської продукції, Національний орган стандартизації ДП «УкрНДНЦ»
"New tendencies in the development of Ukrainian standardization system. Application of information technologies in the sphere of standardization", EU funded Project
Стандартизація, метрологія та сертифікація", підготовка кандидата в аудитори з сертифікації систем управління якістю відповідно до вимог ДСТУ ISO9001:2009
Дополнительная информация
Особисті якості
Порядність, пунктуальність, старанність, аналітичний склад розуму, стресостійкість, цілеспрямованість, уважність, здатність до навчання, комунікабельність, вміння скоординувати роботу, досвід керівника (до 40 осіб)
Водійське посвідчення
Категорія - B
Досвід керування автомобілем- з 2017р.
Ірина
Ірина
Спеціаліст з технічного регулювання (кондитерська продукція, харчові продукти)
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте
Обновлено 3 часа назад