Работал в 3 компаниях   1 год 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар холодного процесу

Ресторан "Гопак"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

05.2024 - 06.2024

  • Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
  • Підготовка інгредієнтів до приготування
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Взаємодія з іншими працівниками кухні
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підготовка робочого місця та підтримання порядку

Кухар універсал

Ресторан "Gvari"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

07.2023 - 03.2024

  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм

Помічник кухаря

Паста-бар "Tamero"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

12.2022 - 04.2023

  • Допомога в обслуговуванні спеціальних заходів
  • Підготовка інгредієнтів для страв
  • Допомога у приготуванні їжі
  • Підтримання чистоти на робочому місці

Ключевая информация

  • Увага до деталей
  • Організованість
  • Дотримання санітарних норм
  • Кухар універсал

Учился в 1 заведении

Вінницький коледж Національного університету харчових технологій

Харчові технології

Вінниця, 2024

Саша

Кухар холодного процесу

Киев

25 000 грн.

20 лет

полная занятость

Обновлено 3 часа назад