Працював в 3 компаніях   1 рік 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар холодного процесу

Ресторан "Гопак"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 місяць

05.2024 - 06.2024

  • Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
  • Підготовка інгредієнтів до приготування
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Взаємодія з іншими працівниками кухні
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підготовка робочого місця та підтримання порядку

Кухар універсал

Ресторан "Gvari"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

07.2023 - 03.2024

  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм

Помічник кухаря

Паста-бар "Tamero"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

12.2022 - 04.2023

  • Допомога в обслуговуванні спеціальних заходів
  • Підготовка інгредієнтів для страв
  • Допомога у приготуванні їжі
  • Підтримання чистоти на робочому місці

Ключова інформація

  • Увага до деталей
  • Організованість
  • Дотримання санітарних норм
  • Кухар універсал

Навчався в 1 закладі

Вінницький коледж Національного університету харчових технологій

Харчові технології

Вінниця, 2024

Саша

Кухар холодного процесу

Київ

25 000 грн.

20 років

повна зайнятість

Оновлено 3 години тому