Працював в 3 компаніях 1 рік 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар холодного процесу
Ресторан "Гопак"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 місяць
05.2024 - 06.2024
- Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
- Підготовка інгредієнтів до приготування
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Взаємодія з іншими працівниками кухні
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Підготовка робочого місця та підтримання порядку
Кухар універсал
Ресторан "Gvari"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
07.2023 - 03.2024
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
Помічник кухаря
Паста-бар "Tamero"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
12.2022 - 04.2023
- Допомога в обслуговуванні спеціальних заходів
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Допомога у приготуванні їжі
- Підтримання чистоти на робочому місці
Ключова інформація
- Увага до деталей
- Організованість
- Дотримання санітарних норм
- Кухар універсал
Навчався в 1 закладі
Вінницький коледж Національного університету харчових технологій
Харчові технології
Вінниця, 2024
Саша
Саша
Кухар холодного процесу
Київ
повна зайнятість
Оновлено 3 години тому