Работала в 4 компаниях 11 месяцев
FMCG, Промышленность и Производство
Технолог харчової промисловості
Ямуна, МПП
FMCG
10 месяцев
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Технолог харчової промисловості
Мп фірма ямуна
Промышленность и Производство
10 месяцев
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
Технолог харчової промисловості
Ямуна, МПП
FMCG
10 месяцев
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
Технолог харчової промисловості
Ямуна, МПП
FMCG
10 месяцев
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
Ключевая информация
Знання системи насср впевнений користувач комп ютером
• Комунікаційні навички
• Уважність до деталей
• Організованість
• Комунікаційні навички
• Уважність до деталей
• Організованість
Училась в 1 заведении
Луцький національний технічний університет
харчові технології
Луцьк, 2022
Юлія Миколаївна
Юлія Миколаївна
Харчовий технолог
Ровно
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад