Працювала в 4 компаніях 11 місяців
FMCG, Промисловість та Виробництво
Технолог харчової промисловості
Ямуна, МПП
FMCG
10 місяців
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Технолог харчової промисловості
Ямуна, МПП
FMCG
10 місяців
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
Технолог харчової промисловості
Мп фірма ямуна
Промисловість та Виробництво
10 місяців
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
Технолог харчової промисловості
Ямуна, МПП
FMCG
10 місяців
02.2023 - 12.2023
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
Ключова інформація
Знання системи насср впевнений користувач комп ютером
• Комунікаційні навички
• Уважність до деталей
• Організованість
• Комунікаційні навички
• Уважність до деталей
• Організованість
Навчалась в 1 закладі
Луцький національний технічний університет
харчові технології
Луцьк, 2022
Юлія Миколаївна
Юлія Миколаївна
Харчовий технолог
Рівне
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 3 тижні тому