Работала в 2 компаниях   7 лет 8 месяцев

Интернет

Провідний фахівець з контролю якості

Воля, ТОВ

Интернет

2 года 4 месяца

01.2022 - 05.2024

Проведення базового курсу навчання нових співробітників. Підготовка дистанційного навчального матеріалу. Проведення навчальних зустрічей по процесах та ведення бібліотеки знань для співробітників. Проведення тестування для нових та діючих співробітників. Прослуховування та аналіз дзвінків співробітників всіх напрямків для вдосконалення роботи з обслуговування та збільшення продажів. Організація роботи напрямку, його ключових функцій та завдань. Розподіл обов’язків у напрямку і контроль за їх виконанням. Аналіз та звітність. Розробка функціональних цілей та стратегій напрямку. Контроль якості виконання поставлених задач. Заходи, направленні на розвиток напрямку та компанії в цілому.

Провідний фахівець з продажів

Воля, ТОВ

Интернет

5 лет 2 месяца

10.2016 - 12.2021

Продаж послуг компанії (телебачення та інтернет). Відпрацювання запитів абонентів з сайту компанії та дзвінків на лінію продажів. Інформування про послуги домашнього інтернету та телебачення. Надання загальної інформації про надання послуг. Регулярне виконання особистого плану продажів. Пройшла успішно курс наставника для швидшої адаптації нових співробітників в роботі. З 2017 по 2019 рік посідала перше місце в номінації найкращий продавець року.

Ключевая информация

Цілеспрямована, проактивна, вмію працювати в команді та з великим обсягом інформації. У роботі мені допомагають здатність швидко навчатися, орієнтація на результат, висока працездатність та стресостійкість. Намагаюся постійно вдосконалювати свої знання та уміння за допомогою різних інтернет-ресурсів, а саме онлайн курсів та бізнес тренінгів.

Училась в 1 заведении

Національна академія внутрішніх справ

Спеціаліст правознавець

Київ, 2004

Владеет языками

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Юлия

Фахівець з навчання співробітників

Киев

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 5 дней назад