Работала в 8 компаниях 6 лет 11 месяцев
Промышленность и Производство
Старший технолог , керівник дільниць цеху
Название компании скрыто
2 года
11.2022 - по настоящее время
Забезпечення та розробка технологічних інструкцій та рецептур з метою випуску якісної
продукції
впровадження нормативних документів
розрахунок норматив матеріальних затрат
впровадження у виробництво нових видів сировини та матеріалів , які дають
можливість забезпечити стабільну якість готового продукту
погодження та контроль випуску дослідно - промислових партії
аналіз виробничих потужностей
дотримання та впровадження системи менеджменту якості та безпеки харчових
продуктів
виконання вимог міжнародних стандартів iso 9001 та iso 22000 , нормативно - правових
актів , стандартів , правил і норм з безпеки харчової продукції
аналіз інформації , планів в межах своєї діяльності , з метою усунення виявлених
недоліків
Керівник дільниць цеху Напівфабрикатів
Название компании скрыто
Промышленность и Производство
2 года
11.2022 - по настоящее время
Головний технолог
Название компании скрыто
2 года 10 месяцев
01.2022 - по настоящее время
Начальник виробничого - технологічного відділу
Название компании скрыто
6 лет 10 месяцев
01.2018 - по настоящее время
Інженер технолог
Название компании скрыто
Оператор лінії виробництва маргаринів та жирів
Название компании скрыто
Інженер з якості готового продукту
Название компании скрыто
Технік - лаборант
Название компании скрыто
Ключевая информация
володію комп'ютером ( програм ms office ( word , excel ) .
знання системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів
розборка нормативної документації ( технічні описи , технологічні інструкції , рецептур )
подання службових записок для оформлення технічних завдань на розробку нових
видів продукції та внесення змін в технічну частину
тестування сировини та матеріалів
підбір оптимальних параметрів технологічного процесу виготовлення :
- маргаринів , кетчупів , соусів томатних , соусів майонезних , майонезів , гірчиць
- хлібобулочних виробів випечених заморожених , круасанів , мафінів
- швидкозаморожених : тіста листкового , листково - дріжджового , круасанів
- мясних напівфабрикатів
розробка норм витрат основних матеріалів та допоміжних для виробництва
Училась в 3 заведениях
Технік - технолог
2014
Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості
2000
Національний університет "львівська політехніка"
Владеет языками
Русский
базовый
Украинский
базовый
Дополнительная информация
Особисті якості
Чесність , відповідальність , уважність до деталей.
дисциплінованість , пунктуальність , комунікабельність , стресостійкість
Сімейний стан
Розлучена
Анонимный соискатель
Керівник виробництва
Львов
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 22 часа назад