Работала в 8 компаниях   6 лет 11 месяцев

Промышленность и Производство

Старший технолог , керівник дільниць цеху

Название компании скрыто

2 года

11.2022 - по настоящее время

Забезпечення та розробка технологічних інструкцій та рецептур з метою випуску якісної продукції впровадження нормативних документів розрахунок норматив матеріальних затрат впровадження у виробництво нових видів сировини та матеріалів , які дають можливість забезпечити стабільну якість готового продукту погодження та контроль випуску дослідно - промислових партії аналіз виробничих потужностей дотримання та впровадження системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів виконання вимог міжнародних стандартів iso 9001 та iso 22000 , нормативно - правових актів , стандартів , правил і норм з безпеки харчової продукції аналіз інформації , планів в межах своєї діяльності , з метою усунення виявлених недоліків

Керівник дільниць цеху Напівфабрикатів

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

2 года

11.2022 - по настоящее время

Головний технолог

Название компании скрыто

2 года 10 месяцев

01.2022 - по настоящее время

Начальник виробничого - технологічного відділу

Название компании скрыто

6 лет 10 месяцев

01.2018 - по настоящее время

Інженер технолог

Название компании скрыто

Оператор лінії виробництва маргаринів та жирів

Название компании скрыто

Інженер з якості готового продукту

Название компании скрыто

Технік - лаборант

Название компании скрыто

Ключевая информация

володію комп'ютером ( програм ms office ( word , excel ) . знання системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів розборка нормативної документації ( технічні описи , технологічні інструкції , рецептур ) подання службових записок для оформлення технічних завдань на розробку нових видів продукції та внесення змін в технічну частину тестування сировини та матеріалів підбір оптимальних параметрів технологічного процесу виготовлення : - маргаринів , кетчупів , соусів томатних , соусів майонезних , майонезів , гірчиць - хлібобулочних виробів випечених заморожених , круасанів , мафінів - швидкозаморожених : тіста листкового , листково - дріжджового , круасанів - мясних напівфабрикатів розробка норм витрат основних матеріалів та допоміжних для виробництва

Училась в 3 заведениях

Технік - технолог

2014

Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості

2000

Національний університет "львівська політехніка"

Владеет языками

Русский

базовый

Украинский

базовый

Дополнительная информация

Особисті якості

Чесність , відповідальність , уважність до деталей. дисциплінованість , пунктуальність , комунікабельність , стресостійкість

Сімейний стан

Розлучена

Анонимный соискатель

Керівник виробництва

Львов

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад