Працювала в 8 компаніях 6 років 11 місяців
Промисловість та Виробництво
Старший технолог , керівник дільниць цеху
Назву компанії приховано
2 роки
11.2022 - до теперішнього часу
Забезпечення та розробка технологічних інструкцій та рецептур з метою випуску якісної
продукції
впровадження нормативних документів
розрахунок норматив матеріальних затрат
впровадження у виробництво нових видів сировини та матеріалів , які дають
можливість забезпечити стабільну якість готового продукту
погодження та контроль випуску дослідно - промислових партії
аналіз виробничих потужностей
дотримання та впровадження системи менеджменту якості та безпеки харчових
продуктів
виконання вимог міжнародних стандартів iso 9001 та iso 22000 , нормативно - правових
актів , стандартів , правил і норм з безпеки харчової продукції
аналіз інформації , планів в межах своєї діяльності , з метою усунення виявлених
недоліків
Керівник дільниць цеху Напівфабрикатів
Назву компанії приховано
Промисловість та Виробництво
2 роки
11.2022 - до теперішнього часу
Головний технолог
Назву компанії приховано
2 роки 10 місяців
01.2022 - до теперішнього часу
Начальник виробничого - технологічного відділу
Назву компанії приховано
6 років 10 місяців
01.2018 - до теперішнього часу
Інженер технолог
Назву компанії приховано
Оператор лінії виробництва маргаринів та жирів
Назву компанії приховано
Інженер з якості готового продукту
Назву компанії приховано
Технік - лаборант
Назву компанії приховано
Ключова інформація
володію комп'ютером ( програм ms office ( word , excel ) .
знання системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів
розборка нормативної документації ( технічні описи , технологічні інструкції , рецептур )
подання службових записок для оформлення технічних завдань на розробку нових
видів продукції та внесення змін в технічну частину
тестування сировини та матеріалів
підбір оптимальних параметрів технологічного процесу виготовлення :
- маргаринів , кетчупів , соусів томатних , соусів майонезних , майонезів , гірчиць
- хлібобулочних виробів випечених заморожених , круасанів , мафінів
- швидкозаморожених : тіста листкового , листково - дріжджового , круасанів
- мясних напівфабрикатів
розробка норм витрат основних матеріалів та допоміжних для виробництва
Навчалась в 3 закладах
Технік - технолог
2014
Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості
2000
Національний університет "львівська політехніка"
Володіє мовами
Російська
базовий
Українська
базовий
Додаткова інформація
Особисті якості
Чесність , відповідальність , уважність до деталей.
дисциплінованість , пунктуальність , комунікабельність , стресостійкість
Сімейний стан
Розлучена
Анонімний пошукач
Керівник виробництва
Львів
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому