Працювала в 8 компаніях   6 років 11 місяців

Промисловість та Виробництво

Старший технолог , керівник дільниць цеху

Назву компанії приховано

2 роки

11.2022 - до теперішнього часу

Забезпечення та розробка технологічних інструкцій та рецептур з метою випуску якісної продукції впровадження нормативних документів розрахунок норматив матеріальних затрат впровадження у виробництво нових видів сировини та матеріалів , які дають можливість забезпечити стабільну якість готового продукту погодження та контроль випуску дослідно - промислових партії аналіз виробничих потужностей дотримання та впровадження системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів виконання вимог міжнародних стандартів iso 9001 та iso 22000 , нормативно - правових актів , стандартів , правил і норм з безпеки харчової продукції аналіз інформації , планів в межах своєї діяльності , з метою усунення виявлених недоліків

Керівник дільниць цеху Напівфабрикатів

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

2 роки

11.2022 - до теперішнього часу

Головний технолог

Назву компанії приховано

2 роки 10 місяців

01.2022 - до теперішнього часу

Начальник виробничого - технологічного відділу

Назву компанії приховано

6 років 10 місяців

01.2018 - до теперішнього часу

Інженер технолог

Назву компанії приховано

Оператор лінії виробництва маргаринів та жирів

Назву компанії приховано

Інженер з якості готового продукту

Назву компанії приховано

Технік - лаборант

Назву компанії приховано

Ключова інформація

володію комп'ютером ( програм ms office ( word , excel ) . знання системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів розборка нормативної документації ( технічні описи , технологічні інструкції , рецептур ) подання службових записок для оформлення технічних завдань на розробку нових видів продукції та внесення змін в технічну частину тестування сировини та матеріалів підбір оптимальних параметрів технологічного процесу виготовлення : - маргаринів , кетчупів , соусів томатних , соусів майонезних , майонезів , гірчиць - хлібобулочних виробів випечених заморожених , круасанів , мафінів - швидкозаморожених : тіста листкового , листково - дріжджового , круасанів - мясних напівфабрикатів розробка норм витрат основних матеріалів та допоміжних для виробництва

Навчалась в 3 закладах

Технік - технолог

2014

Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості

2000

Національний університет "львівська політехніка"

Володіє мовами

Російська

базовий

Українська

базовий

Додаткова інформація

Особисті якості

Чесність , відповідальність , уважність до деталей. дисциплінованість , пунктуальність , комунікабельність , стресостійкість

Сімейний стан

Розлучена

Анонімний пошукач

Керівник виробництва

Львів

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому