Работала в 2 компаниях   16 лет 10 месяцев

Промышленность и Производство, Государственный сектор

Заступник фінансового директора

М`яснов

Промышленность и Производство

6 лет 3 месяца

09.2017 - 12.2023

Аналіз виконання плану надходження коштів менеджерами підприємства. Аналіз та скорочення витратної частини бюджету компанії. Внесено пропозиції щодо зміни планування менеджерами витратної частини бюджету та обсягу продажу для збільшення валового прибутку підприємства.

Начальник управління надходження платежів

ГУ ПФУ в Дніпропетровській області

Государственный сектор

10 лет 6 месяцев

03.2007 - 09.2017

Аналіз виконання підприємствами плану надходження коштів від сплати зобов'язань. Розрахунок надходжень до фонду для виплати пенсій. Розрахунок та аналіз надходжень до Пенсійного фонду України для подальшого складання та захисту бюджету фонду області

Ключевая информация

Збір, очищення, аналіз, інтерпретація, подання та зберігання даних. Аналіз великих обсягів даних з використанням різних умов. Оцінка ефективності рекламної кампанії з використанням метрик. Створення інтерактивних та динамічних візуальних представлень даних.

Училась в 2 заведениях

Желтоводский институт предпринимательства «Стратегия»

факультет переподготовки и повышения квалификации, специальность «Экономика предприятия»

Желтые Воды, 2008

Днепропетровский национальный университет

механико-математический факультет, специальность «Математика»

Днепр, 2005

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

GoIT

2024

Дата аналітик

Google Sheets. Аналіз великих обсягів даних з використанням різних умов. Розрахунок та аналіз показників продукту для створення успішної кампанії з утримання аудиторії. Аналіз продуктових метрик. Форматування даних у таблицях відповідно до визначених умов, що дозволяє відбирати та аналізувати певні дані для отримання необхідної інформації.

SQL. Здатність обробляти великі обсяги даних, об'єднувати дані з різних джерел у складні запити, будувати прогнози, визначати тенденції, аналізувати потреби клієнтів та їх поведінку. Оцінка ефективності рекламних кампаній за допомогою метрик.

Tableau.  Створення інтерактивних та динамічних візуальних представлень даних. Подання даних у зручній та зрозумілій формі. Створення ефективних інформаційних панелей і забезпечення їх якості та доступності для аналізу.

Laba

2021

Excel для фінансів

"Бухгалтерский и налоговый учет + 1С",

2018

Семинар «Психология управления. Управления конфликтами в коллективе»

2016

Дополнительная информация

Личные качества

Як аналітик даних, я володію такими навичками: збір, очищення, аналіз, інтерпретація, подання та зберігання даних. Аналіз великих обсягів даних з використанням різних умов. Оцінка ефективності рекламної кампанії з використанням метрик. Створення інтерактивних та динамічних візуальних представлень даних. Все це я роблю за допомогою різних інструментів, які успішно вивчала та використовувала у своїх проектах на курсах GoIt. Я ефективний і корисний працівник, який вміє взаємодіяти з командою. Я шукаю можливість застосувати свої знання та навички та сприяти розвитку бізнесу.

Оксана

Дата аналітик

Днепр

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса

600 $

42 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 1 неделю назад