Работал в 1 компании   7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

повара холодного

Название компании скрыто

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

07.2021 - 01.2022

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• з 2019 року працювала на кухні перша моя робота була в готелі Holiday inn, пропрацювала там 10 місяців на холодному цехі. звільницилась із зв?язку карантину.
• 2020 році працювала піцейолой в Gastrofamily Food Market , 5 місяців, звільнилась тому що було погане відношення начальства
• 2020 році ресторані мексиканський в rojo ojo 6 місяців, звільнилась тому що нашла кращу роботу
• 2021 в ресторані італійської кухні 6 місяців звільнилась тому що пішла в декрет .
• зараз пошуках роботи

Учился в 1 заведении

Професійно-технічне училище № 54 смт Котельва Полтавської області

повар-офіціант

Котельва, 2019

Анонимный соискатель

Повар холодного процесса

Киев

20 000 грн.

24 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад