Работал в 1 компании 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
повара холодного
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
07.2021 - 01.2022
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• з 2019 року працювала на кухні перша моя робота була в готелі Holiday inn, пропрацювала там 10 місяців на холодному цехі. звільницилась із зв?язку карантину.
• 2020 році працювала піцейолой в Gastrofamily Food Market , 5 місяців, звільнилась тому що було погане відношення начальства
• 2020 році ресторані мексиканський в rojo ojo 6 місяців, звільнилась тому що нашла кращу роботу
• 2021 в ресторані італійської кухні 6 місяців звільнилась тому що пішла в декрет .
• зараз пошуках роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• з 2019 року працювала на кухні перша моя робота була в готелі Holiday inn, пропрацювала там 10 місяців на холодному цехі. звільницилась із зв?язку карантину.
• 2020 році працювала піцейолой в Gastrofamily Food Market , 5 місяців, звільнилась тому що було погане відношення начальства
• 2020 році ресторані мексиканський в rojo ojo 6 місяців, звільнилась тому що нашла кращу роботу
• 2021 в ресторані італійської кухні 6 місяців звільнилась тому що пішла в декрет .
• зараз пошуках роботи
Учился в 1 заведении
Професійно-технічне училище № 54 смт Котельва Полтавської області
повар-офіціант
Котельва, 2019
Анонимный соискатель
Повар холодного процесса
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 3 недели назад