Працював в 1 компанії   7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

повара холодного

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

07.2021 - 01.2022

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• з 2019 року працювала на кухні перша моя робота була в готелі Holiday inn, пропрацювала там 10 місяців на холодному цехі. звільницилась із зв?язку карантину.
• 2020 році працювала піцейолой в Gastrofamily Food Market , 5 місяців, звільнилась тому що було погане відношення начальства
• 2020 році ресторані мексиканський в rojo ojo 6 місяців, звільнилась тому що нашла кращу роботу
• 2021 в ресторані італійської кухні 6 місяців звільнилась тому що пішла в декрет .
• зараз пошуках роботи

Навчався в 1 закладі

Професійно-технічне училище № 54 смт Котельва Полтавської області

повар-офіціант

Котельва, 2019

Анонімний пошукач

Повар холодного процесса

Київ

20 000 грн.

24 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому