Работала в 6 компаниях   18 лет

Промышленность и Производство

Директор комерційний

ПрАТ "АБ СТОЛИЧНИЙ" ( м.Київ)

Промышленность и Производство

2 года 9 месяцев

01.2022 - по настоящее время

  1. -Формування команди комерційного відділу, підбір та навчання персоналу;

-Управління продажами (виконання планів, побудова бізнес-процесів, управління відділом, мотивація, розробка KPI, облік та автоматизація роботи);

-Розробка та реалізація цінової політики, системи знижок.

- Активний пошук нових клієнтів; прямих покупців –асфальт, бетон, залізобетонні вироби, емульсія, а також виконавців робіт;

- зустрічі, ведення переговори з VIP – клієнтами та партнерами, укладання договорів та угод.

- Контроль дебіторської заборгованості, претензійна робота.

-Розробка стратегії просування товарів. Розширення ринку збуту.Аналіз ринку, конкурентів.Формування фірмового стилю компанії (брендування), просування та реклама заводу-виробника тощо.

Заступник директора

ТОВ "АБЗ-1"

Промышленность и Производство

1 год 11 месяцев

02.2020 - 01.2022

Заступник директора ТОВ «АБЗ-1» (м. Київ).- Розробка стратегії розвитку департаменту продажів: напрямок публічних закупівель через Систему «ПРОЗОРО», «ВИХІД НА РИНОК» державних закупівель асфальту.- Підготовка повного пакета документів для участі у тендерах: супровід тендерів від пошуку у Системі до укладання договорів.- розробка та реалізація комплексних заходів, спрямованих на підвищення ефективності роботи відділу продажу та відділу логістики та постачання, збільшення обсягів продажів;- формування команди комерційного відділу, підбір та навчання персоналу;- активний пошук нових клієнтів; прямих покупців – виконавців робіт;- зустрічі, переговори та укладання договорів поставок.- формування, контроль виконання бюджету.- Оперативне управління персоналом департаменту продажів у частині планування та постановки завдань, а також звітів за періодом.- Впровадження та робота CRM.- Формування фірмового стилю компанії (брендування), просування та реклама заводу-виробника.- Розробка та впровадження регламенту закупівель компанії, вибір постачальників: «ціна – якості». Зустрічі, переговори та укладання договорів із ключовими постачальниками: нафти/ трейдерами з бітуму та палива, виробниками мінерального порошку, гранітними кар'єрами тощо.- контроль дебіторської заборгованості, претензійна робота.- Розробка системи мотивації та КРІ.

Директор комерційний

ПрАТ "АБ СТОЛИЧНИЙ

Промышленность и Производство

1 год 11 месяцев

02.2018 - 01.2020

- Формування якісно нового комерційного відділу-Аудит існуючого відділу збуту, підбір, навчання нового персоналу.Аналіз ринку, конкурентів, маркетинг. Розробка стратегії просування товарів. Розширення ринку збуту.-управління продажами (виконання планів, побудова бізнес-процесів, управління відділом, мотивація, розробка KPI, облік та автоматизація роботи); розробка та реалізація цінової та маркетингової політики. Контроль за пошуком оптових покупців та постачальників, проведення переговорів з постачальниками та оптовими покупцями. Організація логістики (складів, доставки) та процесами виробництва. Безпосередня взаємодія з виробничими цехами: ЗБВ, бетон, асфальтобетонні суміші. Формування відділу МТЗ, розробка та впровадження регламенту закупівель. Робота з нафтотрейдерами України та заводами-виробниками Республіки Білорусь (ЗЕД). Формування звітів за результатами роботи, відповідальність них.

В.о. комерційного директора

ТОВ «ЕЛМЕ МЕССЕР УКРАЇНА»

Промышленность и Производство

3 года 6 месяцев

08.2014 - 02.2018

Центральний та Південний регіон України (Компанія ELME MESSER GAAS, яка є спільним підприємством BLRT GRUPP та MESSER GROUP Gmb). Розвиток продажів технічних та медичних газів, розширюючи базу клієнтів, проведення переговорів. Підписання довгострокових договорів постачання та монтажу обладнання. Участь у тендерних закупівлях, підготовка повного пакета документів на участь. Безпосередня участь у тендерних торгах. Організація продажу у Центральному регіоні «з нуля». Розробка та узгодження всіх необхідних документів за новими проектами (техніко-економічне обґрунтування, кошторис витрат, графік платежів, графік виконання робіт). Надання допомоги при монтажі кріогенного обладнання та трубопроводів на підприємствах. Складання маршрутів проходження автоцистерн з вантажем від заводу – виробника до замовника: м. Дніпро (ДП «Мессер Україна») – м. Київ (розвиток продажів більш ніж у 20 містах України). Відстеження дебіторської заборгованості. Побудова плану продажу, звітності з продажу, інвестиційні плани та стратегія розвитку регіону. Отримання дозвільних документів для здійснення діяльності (виробництво та продаж газів).

Директор з продажу

ТОВ «Кисневий завод»

Промышленность и Производство

2 месяца

04.2014 - 06.2014

Формування, розробка та впровадження стратегії розвитку відділу продажів. Розробка, контроль та аналіз виконання планів продажу; координація роботи відділу продажу (підбір, навчання, мотивація персоналу). Бюджетування та контроль, виконання бюджету. Підтримка партнерських відносин між клієнтом та компанією. Активний пошук, укладання договорів. Особистий контакт із VIP-клієнтами, участь у тендерах. Договірна компанія із постачальниками. Участь у просуванні нових продуктів компанії. Контроль дебіторську заборгованість. Керівництво магазином (на території заводу – роздрібний відділ), відділом централізованої доставки, пунктами продажу. Упорядкування звітності.

Зам. директора з продажу

ПАТ «Кисневий завод»

Промышленность и Производство

7 лет 5 месяцев

10.2006 - 03.2014

Організація роботи відділу роботи з медичними установами, відділу роздрібного продажу (магазину), курування напрямків по м. Києву та регіонам України. Управління роботою пунктів продажу, пошук нових каналів збуту. Складання бюджету видатків та продажів на місяць, квартал, рік. Ціноутворення та звітність щодо виконання плану. Договірна компанія; ведення переговорів; розширення асортименту продукції, що реалізується; участь у тендерах. Контроль за станом дебіторської та кредиторської заборгованостей клієнтів; вирішення конфліктних ситуацій «клієнт-менеджер»; робота з налагодження експортних операцій (первинна акредитація на митниці, отримання відкріплень тощо); ведення всього спектра робіт за напрямом збуту продукції заводу – виробника газів, а також перепродаж закупленого супутнього обладнання. Робота з персоналом: навчання, атестація. Складання маршрутів та затвердження їх із дозвільними органами (спец. перевезення). Закупівля реципієнтів для власної продукції, закупівля додаткових обсягів продукції при малих виробничих потужностях. Організація складування та зберігання сировини, матеріалів та готової продукції. Організація вантажно-розвантажувальних робіт, пошук необхідних супутніх механізмів. Складання графіків вантажопотоків, визначення способів доставки, вид транспорту. Організація роботи з ЗЕД. Укладання договором із постачальниками.

Ключевая информация

На рівні досвідченого користувача: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Outlook), CRM та інші офісні програми. Робота в «1:С» бухгалтерія.

Училась в 1 заведении

Академія муніципального управління

Менеджмент організацій

Київ, 2001

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Немецкий

средний

Русский

родной

Украинский

родной

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Посвідчення водія категорія «B», власне авто.

Людмила

Комерційний директор, директор з продажу

Киев

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад