Работал в 6 компаниях   26 лет 7 месяцев

Услуги для населения - другое, Строительство

Директор Комунального підприємства "Міська служба єдиного замовника"

Комунального підприємства "Міська служба єдиного замовника"

Услуги для населения - другое

1 год 10 месяцев

09.2019 - 07.2021

Вивів комунальне підприємство на самоокупність без дотацій місцевого бюджету.

Майстер, начальник дільниці

БМУ Кураховенергобуд (Будівництво)

Строительство

26 лет 5 месяцев

01.1995 - 06.2021

Провідний фахівець

ДТЕК Курахівська ТЕС

Строительство

5 лет 4 месяца

04.2014 - 08.2019

Контроль за виконанням робіт підрядними організаціями, підготовка документації для проведення закупівлі, визначення підрядника і контроль за проведенням робіт. Оцінка технічного стану будівель і споруд та можливість їх подальшої експлуатації. основні завдання на займаній посаді ДТЕК Курахівська ТЕС ..: - забезпечення надійної експлуатації, організація та проведення ремонтно-будівельних робіт будівель і споруд Курахівської ТЕС. - Здійснював технічний нагляд за виконанням робіт з поточних і капітальних ремонтів, контролював календарні терміни їх проведення. Складав графіки виконання робіт, зокрема і в діаграмі Ганта. - складав проєкти перспективних і поточних планів ремонтів, обсяги ремонтно-будівельних робіт, виконував підготовку тендерної документації для проведення торгів з укладенням договору з переможцями торгів. - проводив приймання виконаних робіт від підрядних і проектних організацій і забезпечував внесення даних у систему SAP ERP.

Заступник директора з будівництва

ТОВ ДБК "Північний" (Будівництво елітного житла)

Строительство

8 месяцев

06.2013 - 02.2014

Будівництво елітного житла (24-поверховий монолітний будинок) "Квартал Люксембург" у м. Донецьк. Генпідряд.

Головний інженер

ТДВ "Донбасатоменергомонтаж"

Строительство

9 лет 1 месяц

04.2004 - 05.2013

- Підбір та управління персоналом.- Вивчення ринку будівельних послуг, робота з потенційними замовниками, підготовка документації для участі в закупівлях.- Аналіз економічної ефективності об'єкта, підготовка і супровід робіт на весь період будівництва.- Оформлення виконавчої документації.

Інженер відділу капітального будівництва

ДТЕК "Курахівської ТЕС" ТОВ "Східенерго" (ТЕС)

Строительство

2 года 7 месяцев

09.2001 - 04.2004

Контроль за виконанням робіт підрядними організаціями, підготовка документації для проведення закупівлі, визначення підрядника і контроль за проведенням робіт. Оцінка технічного стану будівель і споруд та можливість їх подальшої експлуатації.

Ключевая информация

Командна робота: ставлю в пріоритет досягнення загальнокомандних цілей, вибудовую командну взаємодію всередині свого підрозділу, організовую спільне вирішення завдань і забезпечую взаємозамінність співробітників.

Інноваційність: позитивно ставлюся до нових методів і підходів, пропоную ідеї, що підвищують ефективність роботи.

Розвиток: зацікавлено ставлюся до можливості навчання, беру на себе виконання нових завдань.

Результативність: самостійно визначаю способи для вирішення поставлених завдань, своєчасно виконую взяті на себе зобов'язання, беру на себе відповідальність за результати своєї роботи. Організація діяльності: правильно планую свою роботу, раціонально витрачаю ресурси, самостійно розставляю пріоритети у своїй діяльності з урахуванням важливості та терміновості завдань. Командна робота: ставлю в пріоритет досягнення загальнокомандних цілей, вибудовую командну взаємодію всередині свого підрозділу, організовую спільне вирішення завдань і забезпечую взаємозамінність співробітників.

Інноваційність: позитивно ставлюся до нових методів і підходів, пропоную ідеї, що підвищують ефективність роботи. Розвиток: зацікавлено ставлюся до можливості навчання, беру на себе виконання нових завдань. Результативність: самостійно визначаю способи для вирішення поставлених завдань, своєчасно виконую взяті на себе зобов'язання, беру на себе відповідальність за результати своєї роботи. Організація діяльності: правильно планую свою роботу, раціонально витрачаю ресурси, самостійно розставляю пріоритети у своїй діяльності з урахуванням важливості та терміновості завдань. Комунікативність: ініціативний у розширенні контактів, обґрунтовую і відстоюю свою позицію. Так оцінила мене компанія ДТЕК за результатами щорічної оцінки діяльності.3. Впевнений користувач ПК. Володію такими програмами: SAP ERP, Microsoft Project 2010, КВАНТ-ЕХО, Microsoft Office.4. Особисті якості: націленість на результат, порядність.: ініціативний у розширенні контактів, обґрунтовую і відстоюю свою позицію. Так оцінила мене компанія ДТЕК за результатами щорічної оцінки діяльності.3. Впевнений користувач ПК. Володію такими програмами: SAP ERP, Microsoft Project 2010, КВАНТ-ЕХО, Microsoft Office.4. Особисті якості: націленість на результат, порядність.

Учился в 1 заведении

Донбаський інженерно-будівельний інститут, ПЦБм, спеціаліст (металоконструкції), місто Макіївка.

ПЦБм

Україна, 1994

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

"Інститут Керівника проектів 2016"

2016

Успішно завершив модульну програму навчання "Інститут Керівника проектів 2016" при Академії ДТЕК.    Є автором впроваджених ініціатив з підтвердженим економічним ефектом. Автор найкращої впровадженої ідеї 2017р.

Дополнительная информация

Особисті якості

  • великий практичний досвід завершеного будівництва великих об'єктів в енергетичній, металургійній та переробній галузях. (Виготовлення та монтаж м / к, з / б конструкцій, монтаж і ремонт обладнання, так само будівництво об'єктів культмасового призначення, АЗС і об'єктів цивільного призначення)
  • - Наявність лідерських та управлінських навичок.
  • - Аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася, і самостійно приймати рішення, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

Олександр Воломирирович

Головний інженер будівництва, керівник будівництва, керівник державної організації

Другие страны

52 года

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Обновлено 1 день назад