Работала в 1 компании 1 год 10 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Адміністратор ресторану
Sanapiro, Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 10 месяцев
05.2021 - 02.2023
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Ведення обліку товарів
- Замовлення продуктів та контроль за складом
- Підбір та навчання співробітників
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
- Організація банкетів та спеціальних подій
- Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
- Моніторинг фінансової діяльності ресторану
- Управління персоналом
Ключевая информация
- Планування та організація своєї роботи
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Адаптація до нових умов роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Училась в 1 заведении
Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний університет фінансів"
Менеджмент
2013
Владеет языками
Английский
базовый
Віталія
Віталія
підробіток 3- 5 годин на день

Киев
неполная занятость
Обновлено 1 месяц назад