Працювала в 1 компанії   1 рік 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Адміністратор ресторану

Sanapiro, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 10 місяців

05.2021 - 02.2023

  • Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
  • Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
  • Ведення обліку товарів
  • Замовлення продуктів та контроль за складом
  • Підбір та навчання співробітників
  • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Організація банкетів та спеціальних подій
  • Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
  • Моніторинг фінансової діяльності ресторану
  • Управління персоналом

Ключова інформація


  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Навчалась в 1 закладі

Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний університет фінансів"

Менеджмент

2013

Володіє мовами

Англійська

базовий

Віталія

підробіток 3- 5 годин на день

Київ

34 роки

неповна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому