Работал в 3 компаниях   5 лет 5 месяцев

Услуги для бизнеса - другое, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Керівник дитячого центру

Название компании скрыто

Услуги для бизнеса - другое

1 год 3 месяца

09.2021 - 12.2022

Нашествие динозавтров, Інші країни (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)Організація і контроль роботи розважального центру ;робота з колективом (підбір персоналу / проведення співбесід / адаптація нових співробітників / створення доброзичливої атмосфери у колективі / планування графіку / контроль за дотриманням співробітниками норм, порядків та стандартів компанії)досвід управління персоналом більше 10-х осібучасть у рекламних проєктах.аналітика результатів продажів, контроль і підвищення якості обслуговування ;формування атмосфери свята та гостинності у дитячому розважальному центріорганізація адміністративно-господарської діяльності компаніїорганізація і повне управління процесом переїзду дитячого центрудо нового міста.

Менеджер по продажам

Название компании скрыто

Автомобильная промышленность и Автобизнес

6 месяцев

01.2021 - 07.2021

Администратор

Название компании скрыто

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

3 года 5 месяцев

09.2016 - 02.2020

Адміністратор 09.2016 по 02.2020 (3 роки 5 місяців)ТОВ."Циркове агентство", Запоріжжя (Шоубізнес, мистецтво, культура)Організація роботи з розповсюдження квитків на шоу – програми згідно з планами продажу. Гуртовий продаж квитків через профкоми підприємств. Виступи на зборах обкомів та профкомів. Зустрічі з керівниками найбільших у регіоні підприємств та організація підвезення. Організація рекламної кампанії у місті та регіоні. Співпраця з торговими центрами, мережами супермаркетів щодо розміщення реклами: плакати, павуки, розробка акційних пропозицій, аудіо та відео рекламних блоків. Співпраця з власниками та директорами маршрутних транспортних засобів міст (області), керівниками тролейбусних парків та трамвайних депо щодо розміщення рекламної продукції на рухомому складі. Ведення переговорів та підписання угод з радіостанціями та телеканалами, газетами та журналами. Складання та редагування медіа планів. Контролює їх виходи та розміщення, при необхідності, нових. Ведення переговорів та підписання угод з власниками рекламних площин (сітілайтів, білбордів, банерів). Організація взаємодії з дитячими розважальними, навчальними та іншими соціальними установами. Контролює загальні витрати. Розв'язання питань щодо наймів житла для персоналу, артистів. Написання та своєчасне подання звітів до офісу. Підбір персоналу в містах: касирів, промоутерів. Зустріч цирку та супровід з усіх питань (адміністрування).Додатково: Навчання нового персоналу: касирів, промоутерів, адміністраторів.

Учился в 1 заведении

ЗНУ

Міжнародна економіка

Запорожье, 2022

Курсы, тренинги, сертификаты

Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність»

2024

«Європейські практики соціального підприємництва: сталість, інклюзія та креативність»Erasmus+ ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH


https://drive.google.com/file/d/1blv-Y8nR12QG-LiR6q-oKsv8GDXUYsXi/view

Анонимный соискатель

Помічник керівника

Запорожье

Готов переехать: Киев

20 000 грн.

26 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 1 день назад