Работала в 3 компаниях   20 лет 6 месяцев

Шоу-бизнес

Продюсер

Продюсер

Шоу-бизнес

6 лет 3 месяца

06.2018 - по настоящее время

Управління проектом:

Планування, організація та контроль усіх етапів виробництва – від передвиробництва до постпродакшну. Встановлення та дотримання бюджетних рамок, а також управління фінансовими потоками проекту.

Комунікація та ведення переговорів: Ефективне спілкування з усіма зацікавленими сторонами проекту, включаючи клієнтів, інвесторів, партнерів та знімальну команду. Ведення переговорів щодо умов співпраці, угод та контрактів.

Пошук фінансування та управління ресурсами: Розробка стратегії залучення фінансування для проекту. Управління людськими та технічними ресурсами для максимальної ефективності виробничого процесу.

Креативний менеджмент: Співпраця з режисерами, сценаристами та іншими творчими фахівцями для забезпечення реалізації їхнього бачення в рамках можливостей проекту. Підтримка балансу між творчим процесом і комерційними вимогами.

Маркетинг:

Розробка та впровадження стратегії рекламної кампанії для фільму.

Режисер-постановник

Режисер-постановник

Шоу-бизнес

13 лет 11 месяцев

10.2010 - по настоящее время

Розробка концепції та візуалізація: Створення та реалізація креативної концепції. Візуалізація сценарію через вибір стилістики, кольорових схем, композиції кадрів та операторської роботи.

Керування знімальним процесом: Організація та керівництво знімальним процесом, включаючи роботу з акторами, операторами, художниками та іншими членами команди. Управління та координація роботи всіх департаментів на майданчику для досягнення єдиного бачення.

Робота з акторами: Кастинг, підбір та режисура акторів, допомога їм у розкритті образу персонажа. Забезпечення емоційної та психологічної підтримки акторів для досягнення кращої гри.

Монтаж та постпродакшн: Співпраця з монтажерами та спеціалістами постпродакшну для досягнення оптимальної структури та темпу фільму.

Творче вирішення проблем:Швидке прийняття рішень та вирішення непередбачуваних ситуацій на знімальному майданчику. Управління творчим процесом у межах бюджету та часових обмежень.

Кіноценарист

Сценарист

Шоу-бизнес

20 лет 5 месяцев

04.2004 - по настоящее время

Розробка сюжетів та ідей з нуля та вже існуючих: Створення оригінальних сюжетів, концепцій та ідей для фільмів, серіалів, реклами або інших медіапроектів. Здатність генерувати нові та креативні підходи до вже існуючих тем і жанрів.

Написання сценаріїв: Розробка структури сценарію, включаючи акти, сцени та діалоги. Володіння техніками побудови драматургії, створення конфліктів, розвитку персонажів та їхніх арок.

Робота з діалогами: Написання природних, автентичних діалогів, які розкривають характер персонажів і рухають сюжет вперед.Адаптація стилю мови під кожного персонажа, враховуючи їхній соціальний статус, вік, культуру та ситуацію.

Дослідження та аналітика: Проведення глибоких досліджень для створення реалістичних та автентичних сюжетних ліній, особливо якщо сценарій вимагає спеціальних знань (історичних, наукових, технічних тощо). Аналіз ринку та аудиторії для адаптації сценарію під певні комерційні або культурні вимоги.
Редагування та переписування: Здатність багаторазово переписувати та редагувати сценарій для досягнення найкращого результату. Вміння працювати з нотатками та зворотнім зв’язком від продюсерів, адаптуючи сценарій під їхні потреби.

Скріпт-докторінг: Розгорнута експертиза. Аналіз структури, сцен в цілому, характерів, конфліктів, мотивацій, сетінгу, темпу та атмосфері. "Лікування" на етапі розширеного трітменту та будь-якого драфту сценарію. .

Ключевая информация

Компетентність та ефективність.

Зв'язки в кіноіндустрії (напишемо, знімемо, покажемо світові).

Училась в 2 заведениях

Укртелерадіопресінститут

Режисер-постановник

Киев, 2020

Киевский национальный университет культуры и искусств

Менеджмену і Бізнесу, Паблік рілейшнз

Киев, 2003

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особистий сайт

garonskifilm.com

Увага

Цікавлять проекти, за які не буде соромно, якщо приб'є ракетою.

Геннадій

Сценарист (ТБ, КІНО, ПЛАТФОРМИ), режисер-постановник комерційної реклами, кліпів, продюсер

Киев

Оболонский район, Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район

50 000 грн.

45 лет

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 5 дней назад