Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Ключевая информация

  1. Організаційні навички: здатність планувати та керувати активностями для дітей під час табору або ігрових заходів.
  2. Комунікативні навички: вміння ефективно спілкуватися з дітьми, їх батьками та колегами.
  3. Лідерські якості: здатність створювати позитивне середовище, виявляти і розвивати таланти у дітей, керувати конфліктами.
  4. Знання безпеки та надання першої допомоги: важливо мати базові знання з цих питань для забезпечення безпеки дітей.
  5. Творчість та енергія: здатність придумувати цікаві та розвиваючі розваги та програми для дітей.

Училась в 1 заведении

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

факультет педагогічної і мистецької освіти

Полтава, 2027

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Українська за 27 занять

Курсы, тренинги, сертификаты

Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти

Полтава, 2023

правильно діяти, якщо ваша дитина або учень стала учасником булінгу (цькування); - діагностувати наявність булінгу (цькування) в колективі; вживати заходів, якщо ви працюєте в закладі освіти та щодня стикаєтесь з подібними випадками; - правильно зупиняти та попереджувати булінг (цькування); створювати безпечне освітнє середовище, вільне від будь-яких проявів насильства та булінгу (цькування); запроваджувати системну протидію булінгу (цькування) в закладі освіти.

Сертифікат Освітні інструменти критичного мислення

Полтава, 2023

мотивувати учнів до навчання та задовольняти їхні освітні потреби якнайкраще, - використовувати екзистенціальний аналіз В. Франкла для гармонізації освітнього середовища та забезпечення власного емоційного добробуту, -упорядковувати свою активність відповідно до важливості справ; використовувати стреси для власного особистісного та фахового зростання, створювати належні освітні умови для виховання успішних та щасливих людей, організовувати екологічний освітній процес, доцільно добирати засоби діагностики компетенцій учнів.

Сертифікат Критичне мислення для освітян

Полтава, 2023

відрізняти навчання критичного мислення від його імітації: визначати сфери, де критичне мислення стане в пригод розпізнавати властивості критичного мислення та особистості із прагненням до критичного мислення, застосовувати стратеги та процедури критичного мислення для розв'язування проблемних задач та самовдосконалення; розуміти, коли потрібно застосовувати критичне мислення та стадії його розгортання: - створювати належні умови для розвитку критичного мислення учнів.

Дополнительная информация

Про себе

Я студентка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка, де активно поглиблюю свої знання у сфері педагогіки та психології. Маю досвід практики в Полтавському ліцеї номер 6 "Лідер", де отримала цінний досвід роботи з дітьми та молоддю. Мої особисті якості включають в себе відповідальність, творчість, емпатію та лідерські якості. Я пристрасно вірю в потенціал кожної дитини та прагну створювати для них сприятливу та захоплюючу атмосферу, де кожен з них може розкрити свої таланти та навички. Моєю метою є забезпечення безпеки, комфорту та розвитку кожного учасника табору або заходу, щоб вони могли насолоджуватися своїм дозвіллям та збагачуватися новими досвідами."

Олександра Євгенівна

Вожатий

Буковель

6 000 $

18 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад