Работала в 2 компаниях 4 года 8 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф кухар
Roll Bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 3 месяца
09.2023 - по настоящее время
• Планування та організація роботи кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Су шеф
Ресторан Pastateca
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 3 месяца
06.2020 - 09.2023
Починала з кухаря холодного цеху
Потім за весь час опанувала всі процесси холодний,гарячий,заготівельний,мучний(пінца,випічка),су-шеф и шефкухаря.
Дуже люблю опановувати щось нове,завжди відкрита до нового.
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Потім за весь час опанувала всі процесси холодний,гарячий,заготівельний,мучний(пінца,випічка),су-шеф и шефкухаря.
Дуже люблю опановувати щось нове,завжди відкрита до нового.
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключевая информация
• Стресостійкість
• Творчість в розв'язанні проблем
• Уважність до деталей
• Самодисципліна
• Командна робота
• Креативність
• Комунікаційні навички
• Ефективне управління часом
• Організованість
• Творчість в розв'язанні проблем
• Уважність до деталей
• Самодисципліна
• Командна робота
• Креативність
• Комунікаційні навички
• Ефективне управління часом
• Організованість
Училась в 1 заведении
2024
Мілана Вітальївна
Мілана Вітальївна
Су шеф
Кривой Рог
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 6 дней назад