Работала в 9 компаниях   13 лет 8 месяцев

Медиа / СМИ, Торговля розничная / Retail, Энергетика и Энергоносители, IT

Директор

ТОВ "Український тиждень"

Медиа / СМИ

6 лет 11 месяцев

03.2017 - 02.2024

1.Забезпечення роботи підприємства як керівника та відповідальної особи. 2.Організація та контроль операційної діяльності підприємства Налагодження контактів для безперебійної роботи підприємства, ведення переговорів, контроль виконання домовленостей та оплат.3. Контроль роботи технічного оснащення офісу та електронних систем, вирішення питань, що виникають з обслуговуванням та оплатою. 4. Фінансове управління: формування бюджету, підготовка звіту, аналіз фінансових показників, планування та здійснення виплат.5. Організація робочих процесів, формування робочих алгоритмів для відділів підприємства, визначення цілей підприємства та шляхів їх досягнення. Тісна взаємодія з командою.6. Ведення переговорів з партнерськими програмами, визначення домовленостей для продуктивної співпраці. Контроль дотримання домовленостей.7. Ведення грантових проєктів (дво- та тристоронні відносини), співпраця з Благодійним Фондом. Організація співпраці, формування та організація виконання фінансових процесів, звітна діяльність. Контроль над виконанням зобов’язань. 8. Контроль функціонування відділів підприємства: реклама, збут, передплата, маркетинг, бухгалтерія. Постановка задач та контроль виконання. Налагодження партнерських програм. Контроль фінансових показників надходжень та прийняття нових рішень та алгоритмів для їх підвищення. Розгляд пропозицій до співпраці, формування цінової політики на послуги та товари підприємства.

Директор виконавчий (сумісництво)

ТОВ "Книгарня Є"

Торговля розничная / Retail

1 год 9 месяцев

07.2021 - 04.2023

1. Налагодження контактів та роботи з постачальниками, переговори, обговорення та досягнення кращих умов для підприємства. 2. Контроль фінансових показників продажу у магазинах та інтернет-магазині. Пошук шляхів та їх реалізація для покращення цих показників. 3. Робота з відділом постачання, корегування замовлень в постачальників, згідно фінансових показників реалізації продукції. 4. Тісна взаємодія та пошук спільних рішень для підвищення показників реалізації з відділом маркетингу. Розробка нових підходів та їх реалізація. 5. Щоденний контроль показників реалізації продукції інтернет-магазину, корегування процесів, аби підвищити показники. 6. Комунікація та контроль роботи складу інтернет-магазину.

Комерційний директор

ТОВ "Український тиждень"

Медиа / СМИ

1 год 5 месяцев

10.2015 - 03.2017

Заступник директора

ТОВ "Український тиждень"

Медиа / СМИ

2 месяца

08.2015 - 10.2015

Менеджер у фінансовій діяльності

ТОВ "Український тиждень"

Медиа / СМИ

1 год 4 месяца

04.2014 - 08.2015

Менеджер з підготовки та випуску англомовного дайджесту «Ukrainian Week»

«ЕСЕМ МЕДІА ГмбХ»,

Медиа / СМИ

10 месяцев

05.2013 - 03.2014

Секретар зі знанням іноземних мов

ТОВ "Український тиждень"

Медиа / СМИ

8 месяцев

08.2012 - 04.2013

Помічник керівника

ТОВ «Інженерний центр «Енергоаудитконтроль-Україна»

Энергетика и Энергоносители

10 месяцев

02.2011 - 12.2011

організація ділових зустрічей;супровід керівника на ділових зустрічах; ведення документообігу, звітності; ведення ділового діалогу з клієнтами та партнерами, в тому числі іноземними; виконання моніторингу ринку по актуальним для нас напрямкам, підготовка аналітичних матеріалів.

Офіс-менеджер, тестувальник

ТОВ «Bizicosoft» (м.Чернівці)

IT

1 год 1 месяц

11.2009 - 12.2010

тестування програмного забезпечення на спеціалізованих програмах, робота з адміністративною панеллю; робота з клієнтами; ведення документації проектів.

Училась в 1 заведении

Київський гуманітарний інститут

міжнародні відносини

Київ, 2009

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Юлія

топ-менеджер

Киев

Оболонский район, Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район

37 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 месяц назад