Работал в 4 компаниях   7 лет 3 месяца

Промышленность и Производство

Начальник відділу контролю якості продукції

ТзОВ "Родинна ковбаска"

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

06.2022 - 07.2023

Забезпечення функціонування та постійного удосконалення діючої СМБХП на підприємстві.Перегляд та актуалізація Політики підприємства в галузі якості.Організація розробки, актуалізації, погодження документації системи якості, впровадженні та вдосконаленні процесів системи управління безпекою харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019; HACCP.Організація проведення внутрішнього та зовнішнього навчання персоналу з питань якості за принципами належної виробничої практики (GMP), а також стандартів якості ДСТУ ISO 22000:2019.Залучення та участь у проходженні зовнішніх аудитів стейкхолдерів.Аналіз даних про якість, поточний контроль виконання коригувальних та запобіжних дій у всіх структурних підрозділах.Координація підготовки підприємства до сертифікації виробничих ділянок на відповідність GMP.Організація проведення робіт з контролю якості продукції, що випускається підприємством, виконання робіт (послуг) відповідно до вимог стандартів і технічних умов, затверджених технічною документацією, умовами поставок і договорів, а також по зміцненню виробничої дисципліни, забезпечення виробництва якісної продукції.Організація розробки заходів, щодо підвищення якості продукції (робіт, послуг), забезпечення їх відповідності сучасному рівню розвитку науки і техніки, потребам внутрішнього ринку, експортним вимогам тощо.Проведення операційного контролю на будь – якій із стадій виробничого процесу.Оформлення результатів контрольних операцій, ведення обліку показників якості продукції, браку і його причин, складання періодичної звітності про якість продукції, що випускається, виконуваних робіт (послуг), щодо усунення та зменшення показників рівня браку продукції.Організація зовнішніх, наглядових, ресертифікаційних аудитів, ініціювання внутрішніх аудитів. Формування результатів успішності їх проходження та напрацювання корекцій та коригувальних дій. Наявний практичний досвід проходження аудиту міжнародної сертифікації Halal.Участь у випробувані експериментальних зразків у сфері безпечності харчової продукції (допоміжних матеріалів, інструментів, миючих/дезінфікуючих засобів, тощо).Надання консолідованої інформації структурним підрозділам підприємства, а також іншим організаціям з питань управління якості продукції.Дотримання етичних норм та принципів при здійсненні зовнішніх контактів, формування позитивного іміджу підприємства, його продукції та працівниківВиконання посадових завдань поставлених безпосереднім керівником в межах функціональної компетентності.

Фахівець із стандартизації

ТзОВ "Родинна ковбаска"

Промышленность и Производство

7 месяцев

11.2021 - 06.2022

Розробка та впровадження, а також реалізація на практиці систем моніторингових досліджень та внутрішніх стандартів у сфері стандартизації.Участь у створенні нових видів товарів чи продукції на підприємстві.Документоване оформлення новинок згідно затверджених технологічних карт виробів у нормативній документації ТІ, ТУУ, технологічних інструкціях згідно чинних ДСТУ.Формування внутрішніх наказів на нові види товарів, згідно розроблених нормативних документів.Розробка нормативної документації на ковбасні вироби, м’ясні напівфабрикати та субпродукти, кулінарні вироби, салати, м’ясну консервацію, супи на основі технологічних карт.Ведення внутрішньої документації, відповідальність за своєчасне оновлення та актуалізацію документів засвідчуючих якість сировини, інгредієнтів, сумішей та допоміжних матеріалів.Розробка та актуалізація макетів маркування продукції, яку виготовляє підприємство. Погодження та актуалізація інформації про склад продукту, термін та умови зберігання, інформації про харчову (поживну) цінність та вміст алергенів, відповідно до вимог чинних нормативних документів.Актуалізація та підтримання в належному стані документації системи менеджменту харчової безпеки.Співпраця із стейкхолдерами у сфері стандартизації.Забезпечення підготовки керівних документів, які стосуються класифікації продукції.Оформлення, розробка, актуалізація специфікацій (скорочених описів) на готовий продукт, та його складові, допоміжні матеріали тощо.

Директор з якості (Керівник відділу контролю якості)

ТзОВ "Євро-Комерс"

Промышленность и Производство

3 года 6 месяцев

05.2018 - 11.2021

Розробка та впровадження ситеми управління менеджментом якістю та безпечністю продукції за міжнародними стандартами FSSC 22000:2019 (V5), ISO 22000:2018.Координування інтеграції системи керування якістю відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015 у діючу СМБХП підприємства.Координація технічного контролю виробництва, включаючи перевірку якості вхідних матеріалів, процесів виробництва та готової продукції, гігієнічних норм на підприємстві, розгляд рекламацій, робота по з'ясуванню / усуненню невідповідностей, співпраця з постачальниками.Забезпечення відповідності всіх процедур, документації та робочих інструкцій вимогам стандарту ISO 9001:2015.Організація відбору зразків від партій сировини та продукції для проведення досліджень в акредитованих лабораторіях.Сертифікація продукції, отримання санітарних висновків, експертних висновків.Розробка користувацької та технічної документації. Досвід роботи із державною нормативною документацією та положеннями нормативних документів (ГОСТ, ДСТУ, ISO і т.п.), ведення переговорів по телефону, досвід проходження перевірок, інспекцій та аудитів.Досвід створення команд однодумців задля досягнення поставленого результату. Здатність приймати нестандартні рішення та брати на себе відповідальність за результат.Проведення навчань та інструктажів персоналу (технологічний), підвищення кваліфікації (навчання з наступним отриманням сертифікатів) на семінарах.Консультація та навчання персоналу щодо нових методів досліджень продукції в рамках можливостей підприємства.Розробка проектів маркування для товарів відповідно до чинного законодавства.Підготовка та проведення презентацій для керівництва; участь у тендерах (перевірка документів та проведення експериментів зразків); участь у виробничих експериментах та впровадженнях.Складання заявок на послуги та товари, контроль їх виконання.Складання рахунків на оплату послуг та товарів відділу;Перегляд та актуалізація Політики підприємства в галузі якості.Організація екскурсійного супроводу гостей (в т.ч. іноземних), потенційних клієнтів, аудиторів, представників других-третіх сторін.Оформлення документів для експорту продукції.

Інженер-технолог з виробництва м'яса

ТзОВ "Євро-Комерс"

Промышленность и Производство

1 год 11 месяцев

06.2016 - 05.2018

Ключевая информация

PC, E-mail, Microsoft Word, Microsoft Power Point, Microsoft Office Excel, Bitrix24, 1С: Підприємство, ERP System

Учился в 1 заведении

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З Гжицького

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва/ Технолог-дослідник

Львів, 2016

Владеет языками

Английский

средний

Польский

базовый

Русский

продвинутый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

«Критичне мислення в українському контексті»

2024

Сертифікат успішно пройденого курсу «Критичне мислення в українському контексті» від 06.03.2024 р., Лектор Вікторія Бриндза

"Початок роботи з ChatGPT"

2024

Сертифікат успішно пройденого курсу "Початок роботи з ChatGPT" від 07.03.2024 р.Лектор курсу Олександр Краковецький.

"Критичне мислення для освітян"

2024

Сертифікат успішно пройденого курсу "Критичне мислення для освітян" від 07.03.2024 р., наданий Сергієм Терно, Наталією Степановою та Сергієм Горбачовим

"Основи проєктного менеджменту"

2024

Сертифікат успішно пройденого курсу "Основи проєктного менеджменту" від 09.03.2024 р.Лектор курсу Юрій Дідула Мар’яна Кащак Керівник програми «Будуємо Україну Разом» Керівниця БО «Українська освітня платформа»

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛЬВІВСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ" (ДП "Львівстандартметрологія")

Львів, 2021

Сертифікат успішного проходження семінару: "Система НАССР - гарантія випуску безпечної та якісної продукції. Правові та організаційні засади стандартизації в харчовій промисловості" від 21.12.2021 р.

TUV THURINGEN UKRAINE/"Внутрішній аудитор систем менеджменту якості"

2020

Сертифікат успішно пройденого курсу "Внутрішній аудитор систем менеджменту якості" від 28.04.2020 р.Кваліфікація: Внутрішній аудитор систем менеджменту якості, відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015 та положень ISO 19011:2018.

SYSTEM MANAGEMENT LTD/"Огляд вимог нової версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018 для операторів ланцюга створення харчової продукції. Базові програми-передумови (PRP) для виробників харчової продукції. НАССР-аналіз."

2020

Сертифікат успішного проходження курсу "Огляд вимог нової версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018 для операторів ланцюга створення харчової продукції. Базові програми-передумови (PRP) для виробників харчової продукції. НАССР-аналіз." від 24.06.2020 р.

Fortius Quality Group/"Біотерироризм та шахрайство. Глобальні ризики в ланцюгу виробництва, переробки, логістики, реалізації продуктів харчування. пакувальних матеріалів, БАДів. ISO 22000:2018, FSSC 22000 (ред. 5), ISO 9001"

2020

Сертифікат успішно пройденого курсу: "Біотерироризм та шахрайство. Глобальні ризики в ланцюгу виробництва, переробки, логістики, реалізації продуктів харчування. пакувальних матеріалів, БАДів. ISO 22000:2018, FSSC 22000 (ред. 5), ISO 9001" від 26.05.2020 р.

"Принципи НАССР та їх практична реалізація в умовах пандемії та після її завершення. Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000, FSSC 22000(V5). ПІДГОТОВКА ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕХОДУ НА НОВУ ВЕРСІЮ СХЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ. Зміни в термінології."

2020

Сертифікат успішно пройденого курсу: "Принципи НАССР та їх практична реалізація в умовах пандемії та після її завершення. Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000, FSSC 22000(V5). ПІДГОТОВКА ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕХОДУ НА НОВУ ВЕРСІЮ СХЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ. Зміни в термінології." від 27.05.2020 р.Кваліфікація: Внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог і положень стандартів ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5).

"АКУТАЛЬНІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ в перехідний період реорганізації державних відомств та процесів"

2020

Сертифікат успішно пройденого курсу: "АКУТАЛЬНІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ в перехідний період реорганізації державних відомств та процесів" від 28.05.2020 р.

Prometheus "Безпечність харчових продуктів:сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"

2019

Сертифікат успішно пройденого курсу "Безпечність харчових продуктів:сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" від 16.07.2019 р.

Fortius Quality Group/ "Принципи НАССР та їх практична реалізація. Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5), ISO 1911:2018 - основи організації і проведення внутрішніх аудитів"

2019

Сертифікат успішно пройденого семінару "Принципи НАССР та їх практична реалізація. Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5), ISO 1911:2018 - основи організації і проведення внутрішніх аудитів" від 07.10.2019 р.Кваліфікація: Внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог і положень стандартів ISO 19011:2018, ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5),

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

Музика, кіно, подорожі, мистецтво, фотографія, література для саморозвитку.

Коротко про себе

Володію сильним технічним багажем, та досвідом понад 7 років у сфері виробництва продукції з дотриманням високих стандартів безпеки та якості. Одним з основних прагнень є розширення професійної сфери, тому готовий працювати в інноваційній та динамічній команді компанії, для досягнення спільних результатів та цілей.

Спеціалізація

- кваліфікація внутрішній аудитор системи управління якістю та безпечністю продукції згідно стандартів ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5), ISO 9001:2015, ISO 1911:2018 «Настанови щодо здійснення аудитів систем управління».- впровадження, розробка та вдосконалення процесів системи управління безпекою харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000 (ISO 22000:2018, IDT); HACCP, належної виробничої практики (GMP).- практичний досвід проходження аудиту міжнародної сертифікації Halal.- оформлення ветеринарних документів для експортної продукції через інтегровану систему електронної ідентифікації foodcontrol.gov.ua.- розробка та актуалізація користувальницької та технічної нормативної документації для харчової продукції ТУ У, ТІ, специфікацій на харчові продукти, згідно положень нормативних документів (ГОСТ, ДСТУ т.п.).- співпраця із стейкхолдерами.

Роман Васильович

Керівник з якості, начальник ВКЯ, інженер технолог продукції тваринництва, аудитор СМБХП

Львов

31 год

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 месяц назад