Работал в 8 компаниях   14 лет

АПК (Агропромышленный комплекс)

Приватний підприємець

Приватний підприємець

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 7 месяцев

11.2021 - по настоящее время

Вирощування та збут овочів

Директор підприємства

Мхп, агроіндустріальний холдинг

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 5 месяцев

06.2020 - 11.2021

Рідний край філія ПрАТ "Зернопродукт МХП", 29 000 га, 4 000 гол ВРХ, Теофіполь .-Планування, організація, контроль ефективної та безперебійної роботи підприємства, -планування та контроль дотримання бюджетів, контроль ефективного використання ресурсів підприємства, організація транспортної та складської логістики - Управління та розвиток команди, підбір персоналу, постановка завдань та контроль їх виконання , контроль виконання всіх агро операцій, постановка та виконання OKR, створення та удосконалення заходів ефективного управління агровиробництвом - Оптимізація та розвиток діяльності підприємства, постійне вивчення нових технологій та впровадження на підприємстві з метою підвищення ефективності. Збереження та збільшення земельного банку, робота з орендодавцями, робота з органами державної влади та місцевого самоврядування, ЗМІ.

Заступник директора

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 4 месяца

02.2019 - 06.2020

Рідний край філія ПрАТ "Зернопродукт МХП", 29 000 га),, Теофіполь -Планування Контроль якості та своєчасності виконання агро операцій з дотриманням технологічних карт, раціональне використання МТП/АП, контроль якості виготовленої продукції - Контроль якості виготовлення та внесення органічних добрив (компост ) -Розробка та впровадження заходів щодо збільшення ефективності діяльності підприємства - створення та удосконалення заходів ефективного управління агровиробництвом - планування виробничої програми підприємства, розробка технологічних карт - складання та коригування структури посівних площ с/г культур, схем обробітку ґрунту, живлення та захисту рослин від шкідливих об'єктів, з урахуванням раціонального використання землі - управління командою, підбір, розвиток та мотивація - Управління бюджетом підприємства (річне стратегічне та щомісячне бюджетування) ) - Впровадження нових технологій - логістика зерна, забезпечення потреби безперебійних процесів у найманому транспорті, робота з перевізниками, мінімізація витрат на доставку, прорахунок витрат, відстаней; -Розрахунок потреби найманої техніки, проведення тендерів, контрактування -Організація та управління виробничою діяльністю у відділі тваринництва.

Керуючий відділенням

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 1 месяц

01.2018 - 02.2019

Рідний край ПрАТ "Зернопродукт МХП" 12 000 га, велика рогата худоба 3 500 гол, Квітневе. -Планування, організація та контроль ефективної роботи відділення; - Оптимізація та розвиток діяльності відділення, розробка пропозицій щодо покращення ефективності діяльності підприємства та бізнес процесів; - Розробка плану робіт. - розвиток земельних відносин у регіоні; - контроль якості та своєчасність проведення с/г робіт, використання техніки, контроль якості продукції, що виробляється; - аналіз конкурентного оточення; - управління командою, постановка завдань та контроль їх виконання. - Логістика перевезень - Управління проектом з реконструкції ферм . Організація та управління виробничою діяльністю у відділі тваринництва.

Заступник директора з розвитку

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромышленный комплекс)

10 месяцев

03.2017 - 01.2018

Рідний край ф-я ПрАТ "Зернопродукт МХП", 29 000 га, Теофіполь - Розвиток земельних відносин: утримання та збільшення банку землі, агітація та робота з орендодавцями, безпосередню долю в зборах, активний пошук можливостей для збільшення земельного банку підприємства за рахунок залучення нових орендодавців (пайовиків). -Виявлення зовнішніх/внутрішніх причин та умов, які сприяють недовірі та негативному відношенню до підприємства -Ініціювання та проведення зборів орендодавців -Вивчення потреб орендодавців у частині соціальної інфраструктури, загальних побажань цільових аудиторій та груп та внесення пропозицій керівнику - підтримка ділових контактів з представниками місцевої влади, лідерами думок - Планування, організація та проведення регіональних соціальних заходів.

Керуючий відділення

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 7 месяцев

08.2015 - 03.2017

Теофіпольська філія ПрАТ "Зернопродукт МХП", 3500 га, Збараж -Планування, організація та контроль ефективної роботи відділення; - Оптимізація та розвиток діяльності відділення, розробка пропозицій щодо покращення ефективності діяльності підприємства та бізнес процесів; - Розробка плану робіт. - розвиток земельних відносин у регіоні; збільшення та збереження земельного банку. - контроль якості та своєчасність проведення с/г робіт, використання техніки, контроль якості продукції, що виробляється; - аналіз конкурентного оточення; - управління колективом, постановка завдань та контроль їх виконання. - Капітальне будівництво нових виробничих об'єктів.

Директор філії

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 3 месяца

04.2013 - 07.2015

Іванопільська ф-я ПрАТ "Зернопродукт МХП", 2100 га, Іванопіль Планування, організація та контроль ефективної роботи всіх служб філії; - Оптимізація та розвиток діяльності філії, розробка пропозицій щодо покращення ефективності діяльності підприємства та бізнес процесів; - Розробка плану робіт. Управління бюджетом філії (річне стратегічне та щомісячне бюджетування). - розвиток земельних відносин у регіоні; збільшення земельного банку. - контроль якості та своєчасність проведення с/г робіт, використання техніки, контроль якості продукції, що виробляється; - аналіз конкурентного оточення; - управління колективом, постановка завдань та контроль їх виконання.

Головний агроном

Агроиндустриальный холдинг МХП

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 7 месяцев

06.2010 - 01.2013

Іванопільська ф-я ПрАТ "Зернопродукт МХП", 2100 га, Іванопіль.- Організація ефективного виробничого процесу вирощування зернових та технічних культур - Планування виробничої програми, розробка технологічних карт, складання та коригування : структури посівних площ с/г культур, систем обробітку ґрунту, систем живлення та захисту рослин від шкідливих об'єктів, з урахуванням раціонального використання ресурсів- Контроль дотримання прийнятих технологічних карт та якості виконання Агро операцій.

Ключевая информация

Ms excel, ms word, ms powerpoint, ms outlook, ms power bi, ms teams ,, компетентність в агрономічній галузі, тваринництві, будівництві, планування, організація і контроль ефективної роботи, досвід у спілкуванні з партнерами та орендодавцями, формування та виконання okr, ефективне управління командою, цілепокладання, точне землеробство, strip till, fieldview, precision planting

Учился в 1 заведении

Житомирський національний агроекологічний університет

Агрономія

Житомир, 2012

Дополнительная информация

Особисті якості

Стресостійкий, чесний,відповідальний, комунікабельний, стратегічне мислення, орієнтованість на результат, швидке прийняття рішень

Сергій

Директор с/г підприємства

Тернополь

Готов переехать: Киев, Львов, Житомир, Хмельницкий

34 года

полная занятость

Обновлено 3 недели назад