Работал в 2 компаниях   10 лет 6 месяцев

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Керівник відділу маркетингу

Business Control

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

6 лет 4 месяца

09.2017 - 01.2024

Керівник відділу продажів

Business Control

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

4 года

09.2013 - 09.2017

Ключевая информация

Привіт, я Антон - маркетолог з мізками продавця.
Працюю з великими компаніями. Відповідаю за збільшення якісного трафіку, конверсію і ефективність. Думаю виключно чистим прибутком.
Уявіть, що ваш бізнес - це аеропорт. Клас аеропорту вимірюється річним пасажиропотіком. Це ваш обіг (оборот). 
Система навігації - це ваш маркетинг. Немає навігації - жоден літак до Вас не прилетить. Хіба що пілот літака знає про ваше місцезнаходження (сарафан). 
Злітно посадкова смуга (далі ЗПС) - це місце, куди сідають ваші літаки (сайт, соціальні мережі). 
Літак - це ваш Клієнт. В залежності від того, яка у Вас система навігації та злітно посадкова смуга, такий літак до Вас і прилетить. А буде це Kukuruznik чи Airbus a380, вирішувати тільки Вам, власнику аеропорту.
Моя задача - проаналізувати сусідні аеропорти та підвищити ефективність системи навгаціі та ЗПС вашого. Зробити так, щоб до Вас прилітали найбільші літаки і Ви співпрацювали з крутими авіакомпаніями. В процесі розберемо багато показників - СРС, CTR, СРМ, CV1, CPL, CV2, СРА, Середній чек, ROMI, LTV…
На мою думку, його величність "Маркетинг" - це сукупність аналітичних, стратегічних навичок, психології та креативу для збільшення обігу та звичайно чистого прибутку вашої компанії. 
Ви вже побудували успішний бізнес, робите цей Світ трохи краще і надаєте робочі місця людям. Я лише зроблю так, щоб про вашу компанію дізнались якомога більше людей і вона зростала в прибутку.
Я за результат, бо кайфую тільки тоді, коли кайфуєте і Ви... Є велика різниця між тим, щоб просто поїсти та поїсти смачно, правда?

Антон

Керівник відділу маркетингу (CMO)

Киев

33 года

Активно ищет работу

проектная работа, неполная занятость, полная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад