Работал в 5 компаниях   17 лет 10 месяцев

Недвижимость и Девелопмент

Керівник проєктів

Прат "Нерухомість столиці"

Недвижимость и Девелопмент

9 лет 5 месяцев

02.2014 - 07.2023

Керівництво девелоперськими проєктами та супровід окремих етапів за напрямами:

- Ініціація нових девелоперських проєктів (збір та аналіз даних, розробка варіантів забудови та стратегій розвитку, графіків робіт та фінансових моделей, впорядкування взаємовідносин серед учасників проектів).

- Оформлення землі. Щодо 10+ об’єктів реалізував роботи з оформлення договорів оренди землі або внесення до них змін (від розробки та погодження землевпорядної і пам’яткоохоронної документації в органах КМДА, Київради, Мінкульту та ДЗК до прийняття рішення Київради про передачу та оформлення оренди).

- Розробка та погодження проєктної документації на об’єкти будівництва (реконструкції, реставрації). Керував 3 проєктами на стадіях від розробки концепції, отримання вихідних даних (містобудівні умови, ТУ, геологічні, геодезичні, археологічні роботи та ін) до розробки та погодження пам’яткоохоронної документації та проєкту в цілому.

- Проведення підготовчих робіт (оформлення дозвільних документів, огородження, знесення будівель, інженерії та зелених насаджень).

- Взаємодія з державними установами, органами КМДА та Київради, підприємствами, організаціями з питань, що стосуються проєктної та дозвільної документації, оформлення правовстановлюючих документів, врегулювання спірних питань із контролюючими органами та громадськістю (активістами) по проєктах та окремих питаннях компанії. - Планування та бюджетування по проєктах (графіки, бюджети, звітність).

- Адміністративно-господарський супровід проєктів (забезпечення майданчиків необхідним, відстеження-закриття запитів/скарг по проектах в органах міської влади, облік корпоративних прав, судових справ, фінансова та господарська звітність і т.п.).

Менеджер проєктів

Тов "ВМТ Девелопмент"

Недвижимость и Девелопмент

5 лет

02.2009 - 02.2014

Супроводжував 8 девелоперських проєктів компанії на різних етапах по напрямах:

- Відведення земельних ділянок під будівництво комерційних об'єктів.

- Отримання вихідних даних для проєктування, розробка та погодження проєктної документації.

- Оформлення дозвільної документації і т.п.

Реалізував 7 проєктів приватизації комунальних об’єктів нерухомості від підготовки правовстановлюючих документів та проєктів рішень Київради до викупу та продажу.

Приймав участь в розвитку мережі МАФів та купівлі-продажу об’єктів нерухомості компанії в Києві та області.

Взаємодіяв з ключовими особами міської та районних адміністрацій Києва, комісіями Київради, департаментами КМДА та підприємствами з питань власності, землекористування, містобудування та ін.

Як заступник директора з нерухомості КП «Галерея Лавра» відповідав за експлуатацію та здачу нерухомості підприємства в оренду, взаємодію з КМДА, проєктними та будівельними організаціями з земельних питань та реконструкції.

Керівник проєктів

ТОВ "Київ Сіті Девелопмент"

Недвижимость и Девелопмент

5 месяцев

08.2008 - 01.2009

Керував розвитком 3 проєктів будівництва багатофункціональних комплексів у м. Києві на етапах приватизації нерухомості, оформлення землі, розробки проєктної докуменації.

Керівник проєктів

Тов "Корпорейт Проперті Інвестментс"

Недвижимость и Девелопмент

1 год 4 месяца

04.2007 - 08.2008

Керував розвитком 5 проєктів будівництва адміністративних та житлових комплексів в м.Києві та Запоріжжі на етапах покупки і приватизації нерухомості та оформлення земельних ділянок, розробки проєктів і подальшого продажу активів.

Менеджер проєктів, аналітик.

ТОВ «КРП «Київ-Донбасс»

Недвижимость и Девелопмент

1 год 6 месяцев

10.2005 - 04.2007

Аналіз інвестиційних задумів девелоперських проєктів та супровід окремих етапів проєктів в частині взаємодії з органами КМДА та підприємствами з питань власності, землі, містобудування та ін. В якості менеджера реалізував проєкт реконструкції приміщення зі зміною його призначення.

Ключевая информация

Протягом довгого часу працюю в сфері нерухомості та маю досвід реалізації проєктів девелопменту. Знаю як оформити права на активи і відвести землю для будівництва; провести необхідні вишукування та отримати вихідні дані для проєктування, розробити проєктну документацію та захистити її відповідними обгрунтуваннями та пам’яткоохоронною документацією; оформити дозвільну документацію та провести підготовчі будівельні роботи з врегулюванням спірних питань із контролюючими органами та громадськістю.

Завдяки досвіду взаємодії з ключовими особами міської виконавчої влади та КМР, державних структур, підприємств та організацій всіх форм власності, маю реалізовані роботи та кейси з оптимізації витрат часу та ресурсів з питань власності, землекористування, містобудування та ін. сфер.

Готовий брати відповідальність та чекаю на цікаві проєкти з викликами для професійного росту та самовдосконалення.

Учился в 1 заведении

Київський національний економічний університет ім.В.Гетьмана

Економіки та управління

Київ, 2005

Владеет языками

Английский

средний

Intermediate

Дополнительная информация

Наявність авто

Керую автомобілем, маю власний

Роман

Керівник / менеджер проєктів девелопменту (будівництва), служби погоджень.

Киев

107 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 16 часов назад