Работала в 1 компании   4 года 1 месяц

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Копирайтер удаленный

СтатИнформКонсалтинг

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

4 года

01.2020 - 01.2024

Я професійний творчий письменниця, яка спеціалізується на створенні рекламних текстів, статей, сценаріїв та перекладах. Я мають унікальну здатність знаходити правильне поєднання слів і фраз, щоб зацікавити аудиторію та передати потребу клієнта.

Як копірайтер,моє завдання полягає в тому, щоб за допомогою словесного мистецтва привертати увагу людей до продукту чи послуги. Мій навик письма дозволяє вам ефективно комунікувати з розумом потенційного споживача і перетворювати його в прибуток для бренду.

Моя робота як копірайтера також може включати написання SEO-оптимізованих текстових матеріалов для просування сайтових сторiнок у пошукових системах. Менi потрiбно аналiзувати ключовi словa i формулювати їх у змiст, що привертає трафiк та забезпечує високу позицію в результатах пошуку.

Використання мого таланту копірайтера може бути безмежним. Я можу писати статті для журналів, блогів або онлайн-платформ, створювати скрипти для рекламних роликів або навчальних відео, а також перекладати тексти на інші мови для глобальної аудиторії.

Я маю креативне мислення і досконалу майстернiсть слова. Я досягаю емоцiйного зв'язку з читачами та переконлиу комунiкацiю- ключовий фактор мого успеху у цій цпрофесii.

Анастасiя

Копирайтер

Запорожье

19 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад