Работала в 1 компании   5 лет 2 месяца

Интернет

Копірайтер віддалено

AllBiz Global

Интернет

5 лет 1 месяц

02.2014 - 03.2019

Маю досвід роботи копірайтером 5 років. Чотири роки у мене був перерив в цій сфері. Але з початком повномасштабного вторгнення я знов почала писати. Вже у якості журналіста для україноцентричної газети "Сурма".

Працювала з українськими та іноземними компаніями в різних сферах. При необхідності можу надати приклади робіт практично на будь-яку тематику (виробництво, аграрна сфера, медицина, економіка, металургія, будівництво, мода, кіно і багато чого іншого).

Працюю сумлінно, в роботі завжди використовую не меньше 5 джерел. Українською мовою володію відмінно і навіть розмовляю в биту. Середня швидкість в день - 10 тис. знаків. Можу підібрати SEO-ключи к тексту для ефективного просування сайту (інтернет-магазину).

Серед моїх клієнтів: фінансові компанії "Глобал Кредіт" і Creditoff, агрегатор ломбардів Creditic, магазин запчастин Energy Motors, Benzo-Zip, магазин електроінструмента Makita Market, асоціація "Механіка" (запчастини сільськогосподарської техніки), ювелірні прикраси Swanky Jewelry, O&J Fashion, магазин шкіри та хутра Qualtecs, Sky Systems (товари для ювелірів), італійська компанія Вiorepair.

Живу в Запоріжжі. Розглядаю тільки віддалену роботу!

Училась в 1 заведении

"Класичний приватний університет"

менеджмент ЗЕД

Запоріжжя, 2010

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Дарина

копірайтер

Запорожье

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Винница, Ивано-Франковск, Харьков, Ужгород

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад