Работал в 14 компаниях   7 лет 10 месяцев

Негосударственные организации / NGO, Медиа / СМИ, Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки, Телекоммуникации / Связь, Услуги для бизнеса - другое

Комунікаційний менеджер

Українська освітня платформа

Негосударственные организации / NGO

5 месяцев

02.2024 - по настоящее время

Обов'язки: Комунікаційний супровід проєктів у сфері НУО, розробка комунікаційних та контент-планів, та подальша їх реалізація (закупівлі мерчу, канцелярії, будь-яких інших візуальних продуктів (таблиці, плакати, альбоми тощо). Підготовка текстів публікацій у соціальних мережах, ТЗ дизайнерам, пресрелізів та пресанонсів. Налаштування контекстної реклами у соціальних мережах. Також - презентації та тренінги на тему комунікацій у неприбутковій сфері для партнерів з інших неурядових організацій.

Фахівець з моніторингу/старший монітор регіонального офісу

БФ "Право на Захист"

Негосударственные организации / NGO

1 год 5 месяцев

08.2022 - 01.2024

Фахівець з моніторингу: Робота з внутрішньо переміщеними особами - надання консультацій неюридичного характеру, організація та проведення роздач гуманітарної допомоги, групові консультації на ті чи інші теми, супровід до державних, комунальних та соціальних установ. Робота з органами місцевого самоврядування, державної влади, надавачами соціальних послуг та представниками локальних НГО - налагодження співпраці, організація спільних заходів, перескерування, тощо.
Cтарший монітор: Кординація та планування роботи команд в рамках 9 різних проєктів, звітність, контроль якості роботи, підготовка публікацій про діяльність, онбординг та навчання нових співробітників, менторство, організація активностей та адвокаційних заходів на рівні громад, репрезентація Фонду в комунікації з партнерами та органами влади на регіональному рівні

Редактор стрічки новин

Lviv Media

Медиа / СМИ

3 месяца

05.2022 - 08.2022

Головний редактор

Інформаційна агенція "Вголос"

Медиа / СМИ

8 месяцев

07.2021 - 03.2022

Написання та редагування текстів на різні теми, побудова роботи редакційної колегії та адміністративно-організаційні завдання, пов’язані з нею.
Досягнення: побудова злагодженого та дружнього колективу, стабільний та сталий приріст користувачів на сайті та читачів у соцмережах.

SMM-менеджер

Інтернет-видання "О, Море"

Медиа / СМИ

6 месяцев

01.2021 - 07.2021

Ведення сторінок у Facebook та Instagram. Написання текстів для публікацій і журналістських матеріалів, підготовка транспорту для дизайнерів і операторів, спілкування з героями матеріалів, налаштування реклами, тощо.
Власне, досягнення - постійне збільшення кількості підписників при обмеженому бюджеті (суттєво обмеженому).

SMM менеджер

Miks Digital

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

2 месяца

11.2020 - 01.2021

1. Участь у веденні сторінок клієнтів в соціальних мережах. Створення контент-плану, наповнення контентом, підбір наочних матеріалів. Спілкування з користувачами в коментарях і в direct.
2. Створення цифрових маркетингових стратегій для групи клієнтів із суміжних сфер харчового бізнесу.
3. Написання звітів та безпосереднє спілкування з клієнтами щодо поточних робочих завдань.
4. Успішне виконання поставлених завдань у стислі терміни.

Керівник відділу комунікацій

ГО «Форум Львів і майбутнє»

Негосударственные организации / NGO

1 год 5 месяцев

06.2019 - 11.2020

Обов'язки: Побудова pr-стратегії та її впровадження. Створення контенту та медіа-планів, слоганів кампанії та формування ЦА. Взаємодія з підрядниками (дизайнери, відеооператори, фотографи та ін.).
Комунікації зі ЗМІ (узгодження розміщення матеріалів, виставлення рахунків та оплати тощо). Підготовка всього контенту для публікації в ЗМІ. Написання прес-релізів, анонсів і т.д. SMM-сторінок в соціальних мережах.
Налаштування таргету на Facebook. Адміністрування сайту (на WordPress). Написання сценарію для роликів. Робота з текстами – виступи, заяви, звернення до органів влади тощо. Організація офлайн-заходів та зустрічей, їх медійний супровід.

журналіст/редактор

Syla.news

Медиа / СМИ

4 месяца

02.2019 - 06.2019

а) копірайт та рерайт; б) наповнення контентом сайту (адмінка на WordPress), та соціальних мереж, в) взаємодія з читачами, г) авторські матеріали з місця подій

Riley and others product customer care representative,

ТОВ "ТІКЕТС САППОРТ ЕНД

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

3 месяца

05.2018 - 08.2018

Консультація клієнтів з питань бронювання та замовлення послуг компанії (придбання автобусних та залізничних квитктів, бронювання авто, готелів, страхових полісів).

Аудитор відділу контролю та оцінювання якості

1CallCenter

Телекоммуникации / Связь

7 месяцев

06.2017 - 01.2018

Контроль та оцінювання якості роботи операторів, прослуховування розмов в записі та онлайн. Також навчання, зворотній зв'язок з операторами. Додатково - організація командоутворення поза роботою. Адміністративні обов'язки в контексті регулювання та контрою робочого процесу, і time-management.

Заступник керівника відділу логістики

1CallCenter

Телекоммуникации / Связь

4 месяца

02.2017 - 06.2017

Контроль виконання працівниками відділу своїх обов'язків. Контроль над якістю обслуговування ними клієнтів. Фільтрація, заповнення, та в цілому контроль над введенням файлів стосовно доставки та логістики. Також - спілкування з критичними клієнтами, у яких виникли проблеми стосовно доставки, або які самі їх створили. Організація спілкування у форматі timbilding. Створював Event Grafik відділу.
Досягнення: здобув, та успішно реалізувати навички роботи з персоналом, та командоутвореня. Робота нашого відділу дозволила підняти рівень викупу до 70% в пріорітетних регіонах, а також розпочати нові проекти на нових ринках. Це, а також хороша працездатність та відповідальне ставлення до роботи, дозволило мені перейти на новий рівень у кар'єрній драбині.

Оператор відділу доставки та логістики

1CallCenter

Телекоммуникации / Связь

9 месяцев

05.2016 - 02.2017

Обслуговування клієнтів, узгодження та коректне інформування їх стосовно доставки їхніх замовлень. Досягнення - тренування стресостійкості, також завдяки педантичному виконанню своїх обов'язків, та хорошій працездатності, я зміг піднятися на новий рівень у кар'єрній драбині.

Продавець-консультант

1CallCenter

Телекоммуникации / Связь

3 месяца

04.2016 - 07.2016

Прийом та опрацювання заявок клієнтів, консультація та оформлення замовлень.

Оператор вхідної лінії

Adelina Call Center

Услуги для бизнеса - другое

2 месяца

02.2016 - 04.2016

Консультація та обслуговування клієнтів на вхідній лінії проекту "Vodafone".

Ключевая информация

Компетенції:
З досвіду роботи в СММ та публічних комунікаціях
Аналітика - аналіз ефективності маркетингу в соціальних мережах з використанням таких інструментів, як buzzsumo, similarweb, google trends тощо. який аналізує конкурентів. SMM: створення контенту, налаштування таргетингу в соціальних мережах, аналіз ефективності, формування цільової аудиторії, робота з різним типом контенту - аналітичні публікації, вірусні дописи, написання сценарію для рекламних відео.
Контент-менеджмент - копірайтинг статей, пресрелізів, прес-анонсів, публічних промов, маніфестів та стратегічних документів, і будь-яка робота з текстом на різні профільні тематики. Створення контент-плану, та побудова графіку публікацій з огляду на ситуативні фактори, та потреби ЦА. Створення матеріалів під потреби клієнта - презентації, публікації в ЗМІ, адміністрування веб-сайту.
Також адміністрування: Комунікація з клієнтами, підрядниками, партнерами, звітність, івент-менеджмент, комунікація з колективом, інтеграція колег у корпоративні цінності за місцем праці та їх занурення й адаптація в колективі.
Журналістика - створення публікацій різного формату, від коротких фактажних новин в стрічку до більш форматних матеріалів, як аналітичних, так і умовного лайфстайлу чи публіцистики.
Гуманітарна сфера та НГО - розуміння гуманітарних принципів та принципів функціонування гуманітарних організацій, досвід взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, надавачами соціальних послуг та локальними громадськими організаціями. Також досвід організації видачі гуманітарної допомоги та соціального супроводу особливо вразливих осіб.

Учился в 2 заведениях

Український католицький університет

Суспільних наук, медіакомунікації

Львов, 2019

Львівський національний університет імені Івана Франка

Філософський, політологія

Львов, 2017

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Перша домедична допомога (Мальтійська служба допомоги)

Львів, 2023

Надання першої домедичної допомоги у побутових ситуаціях, не пов'язаних з веденням бойових дій. 

Перша домедична допомога (протокол MARCH)

Київ, 2023

Алгоритм надання першої домедичної допомоги MARCH (Massive bleeding, Airway Management, Respiration, Circulation, Head injury / Hypothermia / Hypovolemia) в концепції TCCC (Tactical Сombat Сasualty Сare). Застосовується у жовтій або зеленій зоні в умовах бойових дій (коли Ви не перебуваєте бьезпосередньо під вогнем і можете надати ьазову домедичну допомогу).  Алгоритм визначає пріоритети і порядок дій в наданні допомоги пораненому.

Кейс-менеджмент в роботі з випадками ГЗН (гендерно-зумовленого насильства).

Київ, 2023

Тренінг по кейс-менеджменту прицедентів ГЗН для соціальних працівників та співроьітників гуманітарних організцій проводили у Києві сертифіковані трененри від організації DCA (DanChurchAid), однієї з найстаріших системних благодійних організацій Данії. 

Базові прнципи та поняття гендерно-зумовленого насильства

Львів, 2022

Тренінг для спіробітників БФ "Право на Захист" від сертифікованого тренера УВКБ ООН щодо базових принципів та категорійних понять профілактики гендерно-зумовленого насильства. 

Стажування у SMM на Radio Skovoroda

2019

Навчився тому, що а) що SMM зараз це більше про візуальний контент, а не словесний каламбур; б) що без нормального телефона не варто пхатися до ведення сторінки в Instagram, в) що коли SMM-ники помирають, їхні душі перероджуються в сторінки на Фейсбуці, г) що період великих змін у будь якій структурі - це вкрай непросто.

Media Education - Shaping us, Shaped by us

2018

Навчився уважно аналізувати будь який контент в традиційних та цифрових медіа, і проводити його контнет-аналіз в стислі терміни.

Дополнительная информация

Захоплення та інтереси

З особистих захоплень: подорожую, пишу вірші, цікавлюся книгами, історією, мистецтвом, та політикою як мистецтвом. Відвідую різноманітні заходи для власного саморозвитку, як наприклад тренінги з онлайн-безпеки, аналізу даних, тощо.
Обожнюю Львів, люблю дивитися на це місто з нетипових ракурсів, і відкривати ці візії для людей, що незнайомі з ними. На ґрунті цього захоплення створив добірку тематичних екскурсій містом, що дозволяють поглянути на нього з іншого боку. Як наприклад "Львів - мілітарний", "Львів - розпусний", "Львів - торговий".

Євгеній

Менеджер з комунікацій

Львов

28 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 дня назад