Работал в 4 компаниях   11 лет 8 месяцев

FMCG

Директор з продажу

ТОВ Галичина Табак

FMCG

5 лет 8 месяцев

12.2017 - 08.2023

За період роботи відкрито 14 нових філій. Основний напрямок дистрибуція сигарет. Особиста участь в пошуку складських приміщень, підборі кандидатів на посади керівника філії, допомога в налаштуванні всіх процесів на етапі запуску нової філії ( від побудови маршрутів для торгових представників до принципу роботи складів).Розробка мотиваційних програм для торгових команд, експедиції та працівників складів. Розробка всіх аналітичних звітів для всебічного контролю за продажами тютюнових виробів та супутніх товарів.Активна співпраця з працівниками ай ті відділу в удосконаленні програми 1С для покращення, прискорення та відповідності вимогам виробників та бізнес партнерів компанії.Постійна співпраця з представниками виробників: запуск процесів сканування продукції на складах, погодження цілей по дистрибуції, погодження цілей по об'ємах закупки продукції, проведення індивідуальних програм для роздрібних торгових точок на деяких територіях.Територія покриття збільшена з 2 до 15 областей.Клієнтська база збільшена з 1500 точок до 15000Об'єм продаж в штуках збільшений в 6 разів.Виведення компанії з статусу маленького субдистрибьютора який працював в Івано Франківській області до офіційного дистрибьютора тютюнових виробів в Україні. По обсягу продаж компанія займає друге місце в Україні.

Керівник регіону

ТОВ Мегаполіс Україна

FMCG

2 года 1 месяц

10.2015 - 11.2017

Управління продажами в Закарпатській, Івано Франківській та Чернівецькій областях. Виконання планів продаж по всіх напрямках по регіону. Участь в підборі персоналу по напрямку продаж ( проведення співбесід з кандидатами).Участь в розробці стандартів роботи торгового представника та супервайзера. Робоча група була створена з керівників регіонів та дивізіонів.Погодження цілей з виробниками.Постановка задач для продажників та контроль їх виконання.Участь в процесах оптимізації затрат роботи філій.Проведення тренінгів по продажах для торгових команд.

Старший Менеджер зі Збуту ( Супервайзер)

ТОВ Мегаполіс Україна

FMCG

2 года 11 месяцев

11.2012 - 10.2015

Торговий представник

ТОВ Мегаполіс Україна

FMCG

10 месяцев

01.2012 - 11.2012

Ключевая информация

Пунктуальність. Наполегливість. Управлінські навички. Уміння аналізувати. Впровадження системи KPI. Ведення переговорів. Побудова відділу продажу.

  • Робота в 1С
  • CRM
  • Впевнений користувач Ексель, Ворд
  • Наявність авто
  • Готовність до відряджень
  • Робота на своєму авто

Учился в 1 заведении

Тернопільський національний економічний універсітет

Фінанси і кредит

Івано-Франківськ, 2018

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дмитрий

Комерційний директор

Ивано-Франковск

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 13 часов назад