Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Ключевая информация

Старанність, організація робочого часу (віддадена робота), комунікабельність, відповідальність, здатність до командної роботи, швидке засвоєння матеріалу, бажання пізнавати нове, ініціативність.

Владеет языками

Английский

базовый

GoIT English HTML

Курсы, тренинги, сертификаты

GoIT UI-UX design

2023

Hard Skills: User Interface, Design, User Experience, Design Adaptive, Wireframing, Typography, Prototyping, Vector Illustrations


Soft Skills: Hardworking, Creative thinking, Result orientation, Flexible, Quick learning, The ability to work in a team

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Завдяки курсу GoIT здобула навички в дизайні ілюстрацій, роботі з кольорами, композицією та іншими аспектами дизайну. Під час навчання мала досвід роботи з різними програмами для дизайну: Adobe Photoshop, Illustrator, Sketch, Figma, ProtoPie, у роботі з анімацією та прототипуванням, а також розуміння основних принципів UX/UI дизайну. Також здатність працювати в команді, та виконувати завдання в обумовлених термінах.

Дуже хотіла б, мати можливість, працювати у команді з цікавими проєктами, мати гарних наставників, навчатися і приносити користь компанії.

Анонимный соискатель

traine ui ux designer

Полтава

50 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад