Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Ключова інформація

Старанність, організація робочого часу (віддадена робота), комунікабельність, відповідальність, здатність до командної роботи, швидке засвоєння матеріалу, бажання пізнавати нове, ініціативність.

Володіє мовами

Англійська

базовий

GoIT English HTML

Курси, тренінги, сертифікати

GoIT UI-UX design

2023

Hard Skills: User Interface, Design, User Experience, Design Adaptive, Wireframing, Typography, Prototyping, Vector Illustrations


Soft Skills: Hardworking, Creative thinking, Result orientation, Flexible, Quick learning, The ability to work in a team

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Завдяки курсу GoIT здобула навички в дизайні ілюстрацій, роботі з кольорами, композицією та іншими аспектами дизайну. Під час навчання мала досвід роботи з різними програмами для дизайну: Adobe Photoshop, Illustrator, Sketch, Figma, ProtoPie, у роботі з анімацією та прототипуванням, а також розуміння основних принципів UX/UI дизайну. Також здатність працювати в команді, та виконувати завдання в обумовлених термінах.

Дуже хотіла б, мати можливість, працювати у команді з цікавими проєктами, мати гарних наставників, навчатися і приносити користь компанії.

Анонімний пошукач

traine ui ux designer

Полтава

50 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому