Работал в 1 компании   31 год 11 месяцев

Промышленность и Производство

Інженер

цегельнй завод

Промышленность и Производство

31 год 10 месяцев

07.1992 - по настоящее время

Маю досвід з виробництва цегли більше 20 р на посаді директора. Проводжу консультації для керівників цегельних заводів, з питань технологічного, технічного покращення заводів. Покращення якості продукції, розрахунок економічної вигоди, підказки вирішення організаційних проблем. Маю досвід будівництва заводу на посаді інженер-техналяд за будівництвом, зможу реконструювати, або збудувати завод з «0» до повного пуску. Маю досвід співпраці з державними структурами.

Ключевая информация

Здобув професію інженер хімік-технолог, виробництво кераміки і вогнетривів, скла, вяжучих, (силікати), захистив диплом виробництво цегли. Дотримуюсь принципу, « інженер, повинен знати все про щось і щось про все». Тому набув навиків спеціаліста в напрямку механіки, процеси і апарати. Глибокі знання сушки, формування методом екструдування, пресування та наливним. Організаційні питання, створення підприємства з «0». Підхід до господарювання з економічним розрахунком, та розуміння бізнесу.

Учился в 1 заведении

Національний університет "Львівська політехніка"

ХТФ

Львів, 1992

Владеет языками

Украинский

родной

Дополнительная информация

водій

категорія: А; B; C; D.

Іван Йосипович

Керівник виробництва

Львов

Готов переехать: Киев, Одесса, Днепр, Запорожье, Полтава, Тернополь, Харьков, Черкассы, Чернигов, Канев, Умань, Семеновка, Черниговская обл., Городище, Черниговская обл.

36 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад