Работал в 2 компаниях   13 лет 9 месяцев

Охрана и Безопасность, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Оператор відеоспостереження

ТОВ Центр

Охрана и Безопасность

1 год 3 месяца

06.2022 - 09.2023

Є досвід роботи у відеоспостереженні центральний офіс міжнародного металургійного холдингу Сентравіс – найбільша в Україні та одна з найбільших компаній із виробництва та продажу безшовних нержавіючих труб. . 14 місяців.Рецепшн, супровід гостей, документи, контроль відвідувачів.Контрольно-пропускний режим;контроль переміщення персоналу та товарно-матеріальних цінностей;Виконання адміністративних завдань. Робота із системою безпеки центральний пульт охорони.16 відеокамер внутрішнього, і зовнішнього спостереження, 24/7 контроль території, що охороняється. Веду здоровий спортивний спосіб життя.

Менеджер по работі з виготовлення зовнішньої реклами.

РА Авокадо

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

12 лет 4 месяца

01.2010 - 05.2022

Керівник виробництва з виготовлення зовнішньоїреклами.

.Менеджер по роботі з клієнтами та продажам.Функції, які виконувались:Прийом замовлень будь-якої складності.Ведення переговорів із замовником, обговорення побажання замовника, уточненняматеріалів та технології для виготовлення реклами, обговорення дизайну, терміни виготовлення.Підготовка договорів.Вибір матеріалів.Складання кошторису замовлення.Доставка матеріалів.Робота з дизайнерами.Повний контроль якості на виробництві замовлення, монтажу на об'єкті. Доведення угоди до завершення.Є досвід угод через ProZorro.Маю 12-річний досвід роботи рекламного агентства "Авокадо" у місті Дніпро. Починаючи від монтажу будь-якої складності. Паралельно, прямі прийоми гарячих дзвінків, клієнтів. Ведення переговорів зустрічі з клієнтами, щодо замовлень у виготовленні зовнішньої реклами. Маю знання всіх матеріалів та технологій у самому виробництві зовнішньої та інтер'єрної реклами. Був керівником виробництва. Самостійне ведення всіх проектів від прийому замовлення до самого монтажу і завершення самої угоди. Укладання договорів та призентацій. Працюю з безпосередньо з дизайнером. Знання програм Photoshop, MS Office,Corel базове. Розкладка матеріалів Corel для розрахунку витрат матеріалів, і складання кошторису замовлення. Робота з постачальниками матеріалів, АВЕРС, Пластікс Україна, ARB, Промдизайн. Знання роботи системи KeepinCRM - ведення клієнта, заповнення карток, ведення замовлень. Зараз мешкаю у Києві. Вивчив правила та нормативи, виготовлення та розміщення реклами у місті Київ відповідно до правил Київреклама. Порядку розміщення реклами у м. Києві. Рішення Київської міської ради від 20.04.2017 року. Про затвердження Порядку розміщення вивісок у місті Києві. Рішення Київської міської ради від 20.04.2017 року. Про затвердження Правил розміщення рекламних засобів у місті Києві. Дозвіл на зовнішню рекламу, дозвіл на інформаційну вивіску, конструктивне рішення.

Ключевая информация

Набуті навички. Організаторські здібності. Збір та аналіз інформації подій, що відбуваються:- планування подій на кілька кроків уперед, але завжди залишатися гнучким для альтернативного розвитку подій.- вникати в суть будь-якого питання, яке необхідно вирішити.- побачити справжню мотивацію та кінцеву мету (партнерів, співробітників, замовників, клієнтів) та налаштуватися на результат.- дар переконання.Комунікабельний, відповідальний, ініціативний, володію вмінням аргументувати та відстоювати свою точку зору, активна життєва позиція, прагнення до вдосконалення своїх знань та навичок, працездатний, маю аналітичний склад розуму, здатний до самонавчання.Без шкідливих звичок.Веду спортивний спосіб життя.

Ідейний натхненник та організатор створення повітроплавців уДніпрі, Дніпропетровський Центр повітроплавання "Сапсан" 2009р.Посвідчення водія, категорії В.

Результати тесту визначення типу особистості по Эннеаграмме.РЕЗУЛЬТАТИ ТЕСТА.Відповідність типу 1: Перфекціоніст---77% Відповідність типу 2: Помічник---55% Відповідність типу 3: Достигатель---66% Відповідність типу 4: Індивідуаліст---66% Відповідність типу 5: Спостерігач---66% Відповідність типу 6: Скептик/лояліст---66% Відповідність типу 7: Епікуреєць ---77% .

Аналіз результатів PAEI-тесту Інституту Адізесу.Ви – надзвичайно педантична особистість, що відрізняється систематизованим підходом до вирішення проблем, схильна помічати деталі та дотримуватися букви закону, виконуючи інструкції та розпорядження.5 особистісних якостей та талантів, які вигідно відрізняють вас від інших:методичність;організованість;

послідовність;

вимогливість;

здатність аналізувати минулий досвід.

Ось що тест розповів нам про ваші здібності та таланти:

Перше, що бачимо – ви блискуче справляєтеся з

А-функцією (Administrating – адмініструванням). Вам добре вдається організувати робочий процес. Ви вмієте аналізувати та наділені природною схильністю помічати деталі. Ви – один із тих, хто дасть правильну відповідь на запитання «Як це потрібно зробити?».Немає значення, яку роботу ви виконуєте, ви методичні та послідовні. Головний акцент ви робите на організацію та систематизацію роботи, витрачаючи чимало часу на збирання точної та достовірної інформації. Щоразу, приймаючи рішення, ви особливо ретельно аналізуєте минулий досвід, щоб уникнути помилок і досягти найкращого результату.

Владеет языками

Украинский

базовый

Дополнительная информация

Менеджер по работе с клиентами

Руководитель проектов, производства. Менеджер по работе с клиентами.з 03.2010 по 05.2022 Рекламное агентство "Авокадо", Днепр

Руководитель проектов,и производства.Менеджер по работе с клиентами, и продажам.

Выполняемые Вами функции:Приём заказов, любой сложности.Ведение переговоров с заказчиком, обсуждение пожелания заказчика, уточнение материалов, и технологии для изготовления рекламы, обсуждение дизайна, сроки изготовления.Подготовка договоров.Подбор материалов.Составление сметы заказа.Доставка материалов.Работа с дизайнерами.Полный контроль качества на производстве изготовления заказа, монтажа на объект. Доведение сделки до полного завершения.Есть опыт сделок через ProZorro.Администратор сайта .Продвижение сайта в ТОП- 5, 10 по запросам.Привлечение посетителей на страницы сайта.Пополнение базы клиентов.Организация рабочего процесса, планирование и систематизация производственных процессов Управление персоналом, изготовление наружной рекламы.Знание технологии, и циклов производства изготовления наружной рекламы.Знание материалов.Умение работать с дизайнерами.Уверенный пользователь ПК.Умение работать в PhotoshopCorel- базовые знания Уверенный пользователь интернет.

Витплий

Менеджер з виробництва зовнішньої реклами

Киев

Святошинский район

30 000 грн.

56 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад