Работала в 2 компаниях   21 год 3 месяца

IT, Энергетика и Энергоносители

Менеджер з адміністративної діяльності

ТОВ ЛУН,АФ ГРОССБУХ

IT

6 лет

12.2017 - 12.2023

Облік вхідної та вихідною документації групи компаній. Робота з бухгалтерською документацією в ВАS КУП.УТП8.3Створення актів звірки .Ведення первинного документообігу фізичних та юридичних осіб. Контроль повернення актів виконаних робіт від контрагентів

Контроль за вчасним оформленням договорів ,підпис контрагентами та повернення, оформлення в програмі ВАS КУП. Ведення бази документів в програмі КУП, Лотос:-внесення статусів документів, ведення карток контрагентів. Досвід роботи в особистому кабінеті НП, Турман та контроль за доставкою та отриманням. Формування бюджету офісу. Впорядкування документів в архіві.

Здійснення забезпечення життєдіяльності офісу:(зв'язок, оргтехніка, канцелярія, оренда)Контроль за оновлення номерів телефонів та адрес контрагентів. Ведення документації за анкетними даними співробітників. Організація відряджень, бронювання квитків, готелів. Забезпечення зустрічей контрагентів.

Інспектор управління справами групи з документаційного забезпечення

ПАТ Вінницяобленерго

Энергетика и Энергоносители

15 лет 1 месяц

10.2001 - 11.2016

Робота з різними типами документів їх рух по компанії. Контроль виконання резолюцій директорів. Контроль руху документів по відділах компанії та контроль за їх виконанням Облік документів в системі електронного документообігу .Архівування документів на паперових носіях.

Ключевая информация

Досвід роботи в системах електронного документообігу з різними типами документів .Навички роботи в програмі ЛОТОС,ВАS КП,УТП8.3, .Робота з великою кількістю інФормації. Архівація документів.

Училась в 2 заведениях

Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського

Вчитель укр мови та літератури, вчитель початкових класів

Вінниця, 2001

Балтське педагогічне училище

вчитель початкових класів

Балта, 1991

Владеет языками

Немецкий

базовый

Украинский

продвинутый

Людмила

Офіс-менеджер

Винница

52 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад