Работала в 1 компании   4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Тістоміс

Челентано, Пиццерия, проспект Миру 30А/1

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

05.2024 - 08.2024

  1. Робила тісто на піцу, готувала булочки, сирні палочки, пивну крушку, пекла печиво, брауні і сухарі в пароконвектоматі.
  2. Робила десерти(желе з вершками, тірамісу, крем чіз з ягодами)
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Училась в 1 заведении

Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

Харчові технології

Миколаїв, 2024

Дополнительная информация

Практика

Проходила практику в Миколаєвскому хлібзаводі №1 (робила плюшки, кароваї, косички); Кафе "Family Palece ZOO"(готувала салати, картоплю фрі, бургери, робила заготовки для напівфабрикатів (битки, тюфтелі, котлети для бургеров, гарниров і супів)); Бар "Пивний Дуринь".

Вікторія Валеріївна

Кухар

Николаев

20 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: стажировка / практика

Обновлено 3 дня назад