Працювала в 1 компанії   4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Тістоміс

Челентано, Пиццерия, проспект Миру 30А/1

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

05.2024 - 08.2024

  1. Робила тісто на піцу, готувала булочки, сирні палочки, пивну крушку, пекла печиво, брауні і сухарі в пароконвектоматі.
  2. Робила десерти(желе з вершками, тірамісу, крем чіз з ягодами)
  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Навчалась в 1 закладі

Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

Харчові технології

Миколаїв, 2024

Додаткова інформація

Практика

Проходила практику в Миколаєвскому хлібзаводі №1 (робила плюшки, кароваї, косички); Кафе "Family Palece ZOO"(готувала салати, картоплю фрі, бургери, робила заготовки для напівфабрикатів (битки, тюфтелі, котлети для бургеров, гарниров і супів)); Бар "Пивний Дуринь".

Вікторія Валеріївна

Кухар

Миколаїв

20 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика

Оновлено 3 години тому