Работала в 3 компаниях   9 лет 5 месяцев

Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Менеджер ЗЕД

ТОВ "Таврія-В"

Торговля розничная / Retail

6 лет

05.2017 - 05.2023

Імпорт товарів продовольчої групи переважно з країн Європи. Пошук нових та робота з існуючими виробниками/постачальниками продуктів харчування. Підписання та ведення зовнішньоекономічних контрактів. Аналіз асортименту та цінових пропозицій, проведення маркетингових досліджень, моніторингів. Проведення ділових зустрічей, участь у міжнародних виставках. Організація та контроль повного циклу поставки товару зі складу виробника на склад отримувача: - розміщення замовлення; - маркування згідно законодавства; - створення та перевірка документації на поставку; - взаємодія з транспортними компаніями, митними брокерами, органами з сертифікації; - створення прибуткових накладних для складу.

Менеджер інтернет магазину

ТОВ "Таврія-В"

Торговля розничная / Retail

7 месяцев

10.2016 - 05.2017

Прийом та обробка замовлень клієнтів на доставку із супермаркетів «Таврія-В» та мережі «Спринт-кафе», координація роботи служби доставки, забезпечення технічної підтримки клієнтів програми лояльності «Таврія-В» «Clever Bonus».

Адміністратор готелю

Готелі "Vele Rosse" "Gagarinn" "Юність"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 9 месяцев

01.2014 - 10.2016

Зустріч та розселення гостей (заїзд/виїзд); реєстрація гостей; обробка бронювань (дзвінки, електронні листи, бронювання з booking.com та інших онлайн-каналів); робота з бухгалтерською програмою готелю; прийом платежів (робота з касою, ведення касового обліку тощо); консультація щодо послуг, що надаються готелем; робота зі скаргами; координація безперебійної роботи всіх служб готелю.

Ключевая информация

Володію ПК, MS Office, вмію працювати з оргтехнікою, маю досвід роботи зі спеціалізованими програмами для торгівлі (1С, OLAP), готельного бізнесу (SERVIO, Shelter, TravelLine, B52, My Hotel), знаю касову дисципліну, касові операції, приниципи ведення та оформлення докуметації та звітності, ділової переписки, QD Pro, Incoterms.

Училась в 1 заведении

Одеський національний економічний університет

міжнародна економіка/туризм

Одеса, 2015

Владеет языками

Английский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Португальский

базовый

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Участь у міжнародних виставках

2020

За час роботи як менеджер з імпорту я відвідала найвідоміші виставки продуктової торгівлі та мала величезний досвід проведення зустрічей B2B: Anuga 2017 та 2019 у Кельні, Німеччина; Fruit Attraction 2017 у Мадриді, Іспанія; ISM 2018 та 2020 у Кельні, Німеччина; Fruit Logistica 2018 у Берліні, Німеччина; SIAL 2018 у Парижі, Франція; PLMA 2019 в Амстердамі, Нідерланди.

Дополнительная информация

Свій розділ

На даний час проживаю у Португалії у м.Порту, тому мене, насамперед, цікавить можливість віддаленої роботи. Розглядаю пропозиції як у сфері ЗЕД, так і у інших сферах діяльності.

Особисті якості

Активний спосіб життя, швидке навчання, відповідальність і пунктуальність, навички ділового спілкування, проведення переговорів. Психологічна готовність та здатність вчитися, змінюватись, пристосовуватися до нових умов. Комунікабельна, стресостійка, дипломатична. Готова працювати в команді та індивідуально з великим потоком інформації. Я завжди намагаюся виконувати роботу вчасно та точно оцінювати терміни виконання завдань. Я не боюся брати відповідальність.

Захоплення та інтереси

Мене завжди цікавила самоосвіта. Зокрема, мене цікавить IT-сфера, я відвідую тренінги, онлайн-марафони, щоб спробувати себе в різних IT-спеціальностях. Мені також подобається відвідувати онлайн-вебінари з психології, а також лекції з мистецтва та моди. Люблю класичну та сучасну літературу. Вивчення мов – ще одна моя пристрасть. Я вивчала декілька мов (німецьку, іспанську, польську), маю базові знання і добре працюю з перекладачем. Зараз вивчаю португальську мову.

Світлана

Менеджер ЗЕД, закупівель, постачання

Одесса

50 000 грн.

31 год

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 4 дня назад