Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работала в 1 компании   27 лет 9 месяцев

Государственный сектор

головний спеціаліст

Департамент екології та природних ресурсів Донецької обласної державної адміністрації

Государственный сектор

27 лет 8 месяцев

08.1995 - 04.2023

розгляд генеральних планів міст та надання висновків щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства;формування природоохоронних заходів щодо розробки програм соціально-економічного розвитку, розділ «охорони навколишнього природного середовища» міст;розробка проєктів розпоряджень голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації, організація та контроль за їх виконанням;розробка проєктів планів (розділів планів), аналітичних матеріалів, планових показників, комплексних заходів, пропозицій, методичних матеріалів тощо;організація та проведення нарад, семінарів, конференцій;проведення моніторингу стану навколишнього природного середовища;участь у формуванні та використанні місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища у складі місцевих бюджетів та їх аналіз;координація та організація спільної роботи з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання та охорони природних ресурсів. з 04.04.2023 по 10.04.2023 - начальник відділу територіального розвитку виконавчого комітету Лиманської міської ради; керівництво діяльністю відділу, розподіл обов’язків, контроль за роботою спеціалістів;організація та проведення нарад;розгляд звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації;спілкування з міжнародними організаціями;участь у відеоконференціях щодо планів та розвитку громад за підтримки міжнародних організацій;складання планів роботи відділу, звіту про його виконання;ділове листування з іншими органами виконавчої влади та органами самоврядування, підвідомчими підприємствами, установами та організаціями.

Училась в 2 заведениях

Державний вищий навчальний заклад "Донецький національний технічний університет"

магістр державної служби

Покровськ, 2015

Державна технологічна академія

охорона навколишнього середовища, інженер-еколог

Білгород, 1995

Владеет языками

Английский

базовый

А1, А2, В1, В2

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

державний сертифікат - рівень вільного володіння 1 ступеня

Курсы, тренинги, сертификаты

• 18.07.2023 отримала сертифікат «Менеджмент» на навчальній платформі Prometheus.

2023

Здобула основи менеджменту на навчальній платформі Prometheus.

Дополнительная информация

Особисті якості

Добросовісна та амбітна з досвідом роботи на державній службі (понад 27 років), втратила роботу із-за переміщення. Шукаю роботу, де знадобляться мої сильні, комунікативні, організаторські навички і здатність брати на себе високий рівень відповідальності. Вмію планувати час та завдання, маю досвід спілкування з громадянами. Згодна вчитися новому, працювати над собою.

Нагороджувалась грамотами від голови Донецької облдержадміністрації за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток державної служби.

Підвищувала кваліфікацію у Харківському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президенті України.

Маю водійські права категорії «В», наявність закордонного паспорту.

Ганна Геннадіївна

Регіональний менеджер

Славянск

51 год

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 дня назад